Як виглядають і чим займаються всі діти Ніни Матвієнко: співачка лишила гідних наступників

Чиста душа з голосом ангела. Так говорили про Ніну Матвієнко завжди. За співачкою, чудовою людиною сумує у ці дні вся країна. Але більше за всіх сумують за матір'ю її діти.

Як вдалося цій прекрасній зірковій жінці, яка, здавалося б усю себе віддавала музичній творчості, виростити трьох талановитих дітей? Що відомо про них, чим займаються?

Родина Ніни Матвієнко
Родина Ніни Матвієнко

Антоніна

Про Тоню Матвієнко всі досить багато чули. Вона єдина з дітей Ніни Матвієнко є публічною людиною, єдина з дітей, хто успадкувавши талант матері, пішла її стопами й стала співачкою, єдина з дітей, з ким Ніна проживала під одним дахом. Здається зовсім недавно пані Ніна розповідала у своєму інтерв’ю про стосунки з донькою, про неймовірний вокальний талант Тоні, про те, яка велика відповідальність лежить на плечах матері, про своїх чудових онучок, яких подарувала їй Антоніна.

Іван

Найстаршим з дітей у пари Ніни Матвієнко та її чоловіка художника Петра Гончара є Іван.

Ще у віці 33 років син співачки зробив свій вибір та став монахом, взявши собі ім’я Януарій. Спочатку він служив у Криму, а після 2014 року перевівся у Ніжин, де він живе в орендованій квартирі, за яку сплачувала мати. Про ієродиякона Януарія, всі хто його знає, говорять не інакше як з повагою. Вважають його дуже скромним, дисциплінованим, працьовитим. Він пише й реставрує ікони та іконостаси, розписує храми й при цьому дійсно прагне уникати світу та слави.

За своє життя пані Ніна пожертвувала багато власних заощаджень для монастиря у Ніжині. Відомо, що перед кінцем життя Ніна Митрофанівна посповідалася, а  запричастили її отці Софроній і Януарій.

Андрій

Андрій — друга дитина у родині Гончарів. Цей син успадкував талант  свого батька. Він досить відомий художник у певних колах. Як і його батько та брат, Андрій, окрім іконопису, займається тим, що розписує храми: Михайлівський Золотоверхий собор, купол Софії Київської, Покровський храм на Подолі та інші. Серед відомих його робіт картини “Григорій Сковорода” та “Козак Мамай”.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.