Зірки елегантного віку, а так і не скажеш: Алла Пугачова, Наталія Сумська, Софія Ротару та інші “молодиці”

Деякі зірки з віком не старіють, а стають лише гарнішими. Напевно, мають чудову генетику, адже про них можна сміливо сказати – життя після 65 років лише починається.

Алла Пугачова – 74 роки

Якщо порівняти нинішні світлини Алли Борисівни з тими, що робилися на початку її творчого шляху, вийде, що Примадонна виглядає навіть краще, аніж раніше. Чоловік Пугачової Максим Галкін на 27 років молодший, але цієї різниці практично непомітно.

Алла Пугачова гарно виглядає

В чому секрет вічної молодості зірки, сказати важко. Швидше за все, жінка має завдячувати хорошим спеціалістам з пластичної хірургії. Адже і носик в співачки став рівнішим, і повіки підтягнуті, і кругова підтяжка присутня.

Софія Ротару – 76 років

Між Софією Михайлівною та Аллою Борисівною весь час точилася конкурентна боротьба. Адже Ротару стала знаменитою трішки раніше, аніж Пугачова. Між тим зараз жінкам ділити нічого. Кожна з них здобула шматочок заслуженої слави.

Софія Ротару продовжує молодитися

Як і Примадонна, Софія Ротару на свій вік не виглядає. Жінка нині рідко з’являється на люди, та коли відвідувала свій дім дитинства у Маршинцях та вітала сина з днем народження на День незалежності, можна було пересвідчитися, що жінка ще доволі приваблива і зовсім не схожа на бабусю дорослих онуків.

Наталія Сумська – 67 років

На свій вік актриса виглядає доволі привабливо. Вона багато грає в театрі разом із чоловіком В’ячеславом Хостікоєвим. Сумська часто з’являється в кінострічках, а ще певний час вела душевну програму на телебаченні.

Наталія Сумська на сцені розквітає

Секрет своєї молодості та популярності пані Наталія вбачає у любові до справи, якою займається. А ще її надзвичайно надихають тривалі оплески після вистави, які не вщухають довгий час.

Популярне

Схожі статті

Смачніше за “Наполеон” і “Медовик”. Дуже смачний і соковитий лимонний торт: тісто запікаю разом з кремом

Лимонний торт за цим рецептом можна приготувати, як на свято, так і на кожен день. Цікаво, що коржі та крем для цього десерту готуються одночасно в одній формі.

“Яке ваше діло?”: “Лисий з Кварталу” Кошовий розповів, де зараз його доньки і чому одна з них їде з України

"Лисий з Кварталу" Євген Кошовий вперше за довгий час заговорив про доньок. Чоловік зізнався, що старша Варвара вже в цьому році планує виїхати з України.

Для тих, у кого немає часу возитись: тісто за хвилини, паска – волога і повітряна. Рецепт без клопоту

Якщо ви думаєте, що на випікання пасок має піти цілий день, то помиляєтеся. Можна впоратися всього за годину. Це якщо замісити тісто не на дріжджах, а на кисломолочному сирі.