Сама спортивна, а на обличчі зморшки: Марічка Падалко показала, чи буде повертати молодість косметологами

Хто з жінок не мріє всупереч часу залишатися молодою та привабливою? А якщо ця жінка — зірка телеекрану, ведуча провідного телеканалу? Як дехто з них досягає гарного зовнішнього вигляду?

Зіркова телеведуча протягом багатьох років вражає глядачів своїм завжди прекрасним виглядом: струнка та підтягнута з блискучими очима та свіженькою шкірою обличчя.

Як вдається цій тендітній жінці, чоловік якої зараз у небезпеці кожної хвилини боронить рідний край, матері трьох дітей, з якими тривалий час знаходиться у розлуці?

Бути завжди у формі

Марічка Падалко завжди займалася спортом, а утреня пробіжка для неї — невіднятний елемент її життя. Останнім часом Марічка ділиться тим, як проводить час у себе на дачній ділянці. Як відомо, спорт, свіже повітря, здорове харчування та успадковані від батьків гени безумовно сприяють збереженню молодості.

Ще кілька років тому Марічка Падалко розповідала своїм поціновувачам в одному з інтерв’ю, що ніколи не користувалася послугами косметологів й не тому, що принципово проти якихось процедур, а тому, що для неї на той час це було зовсім не актуально. Навіть її підписники в інстаграм дивувалися:

“Це – магія? Так неймовірно виглядати! Поділіться секретом своєї краси, будь ласка!”

На це Марічка щиро відповідала: “Та які секрети? Уколи не колю, нічого поки не “коригую”. Після 50 років побачимо”,- запевняла телеведуча своїх підписників в інстаграмі. Тобто вона зовсім не проти того, щоб з часом звернутися до спеціалістів, щоб прибрати деякі недоліки.

Марічка Падалко
Марічка Падалко завжди у формі

Але зараз, здається жінці зовсім не до того. Нервове напруження останнього року, яке вона постійно відчуває у сучасних обставинах, що впливають на країну та родину, безумовно не могло не відкарбуватися на зовнішності телезірки. Та, зрозуміло, що для неї це зараз не на часі. Серед останніх публікацій ви не знайдете жодної, яку б Падалко присвятила своїй зовнішності. Її поціновувачі вважають, що внутрішня краса набагато дорожча за все штучне прикрашання.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.