Наталю Могилевську на початку творчої кар’єри впізнати неможливо: як змінювався образ протягом 28 років

48-річна Наталія Могилевська перебуває на сцені 28 років поспіль. За цей час досягла шаленої популярності. Та прихильники вже й не згадають, як співачка виглядала в юності.

Не все Наталі Могилевській попервах давалося легко. Спочатку працювала актрисою в Театрі естради. Та після того, як успішно виступила на “Червоній руті” та “Слов’янському базарі”, її зірка зійшла на небосхилі сольної кар’єри.

Вікові зміни Наталії Могилевської

Вже тоді хіти Наталки з альбому “Ла-ла-ла” (не плутати з харківською кричалкою) наспівувала вся країна. Молоду артистку підтримав Юрій Рибчинський, а першим продюсером став Олександр Ягольник. Дівчина вирішила змінити справжнє прізвище Могила на більш милозвучне Могилевська.

Вікові зміни Наталії Могилевської

Минуло всього 3 роки слави, і співачка відчула в собі сили займатися просуванням у шоубізі самостійно. Тож стала сама собі продюсеркою, випустивши наступний альбом “Тільки я”. І результат не забарився. Її композицію “Місяць” було визнано найкращою на “Золотій Жар-птиці”.

Вікові зміни Наталії Могилевської

Щойно Наталя сама стала на ноги, як взялася активно допомагати юним талантам у рамках телепрограми “Шанс”. Шоу Могилевська вела на пару з Кузьмою Скрябіним. А коли вони заспівали дуетом, широкий загал довго приписував двом зіркам романтичні стосунки.

Вікові зміни Наталії Могилевської

Найуспішнішим альбомом зірки можна вважати “Відправила message”. Однойменну композицію з нього Наталя записала в дуеті з Віталієм Козловським, який нині боронить країну на фронті.

Вікові зміни Наталії Могилевської

Продюсерський запал не пропав у знаменитості й під час роботи на “Фабриці зірок”. Тут Могилевська взялася опікуватися гуртами Real O, “ДіО.фільмами”, Борисом Апрелем.

Протягом кар’єри артистка незліченну кількість разів змінювала власний імідж. Мало того, що постійно боролася з зайвою вагою, так ще й фарбувала волосся в різні кольори, носила стрижку, а довгі коси були то прямими, то кучерявими.

Популярне

Схожі статті

Старший син Анатолія Хостікоєва не від Сумської збирає компліменти від всіх жінок України (ФОТО)

Георгій народився у другому шлюбі Анатолія Хостікоєва та Любов Кубюк. Звісно, як мама і тато, став актором. Нині знаменитий чоловік приміряє на себе різні цікаві образи.

Час від часу влаштовую рідним кавказький сніданок: готую справжні хачапурі по-аджарськи з листкового тіста

Майже справжні хачапурі по-аджарськи можна легко приготувати на українській кухні. Для цього знадобиться листкове тісто, а приготувати човник – справа рук техніки.

Людмила Барбір вперше показала свого сина Тараса: неможливо повірити, що вона – мама такого дорослого хлопця

Людмила Барбір відома всім як телеведуча ранкового шоу «Сніданок з 1+1». Про її сім'ю відомо мало. Але нещодавно ведуча виставила фото на честь свята і здивувала шанувальників дорослим сином.