Вже не та красуня, що раніше: як зараз виглядає 74-річна Алла Пугачова, яка перекроїла обличчя повністю

Алла Пугачова в цьому році відсвяткувала 74-й день народження. При цьому Примадонна виглядає набагато молодше свого віку. Артистка не приховує, що користується послугами пластичних хірургів.

74-річна співачка Алла Пугачова, яка зараз проживає в Ізраїлі, дивує публіку своїм свіжим, моложавим виглядом. Артистка почала розквітати після того, як вийшла заміж за молодшого на 26 років Максима Галкіна. Алла Борисівна хотіла виглядати молодо поряд зі своїм чоловіком, тож зважилася на кардинальні зміни.

Спершу Пугачова схудла. Співачці вдалося скинути понад 20 кілограмів за декілька місяців. В Мережі подейкують, що артистка зробила ліпосакцію та сама Пугачова запевняє, що схудла самостійно. Так, за словами артистки, її вага різко почала знижуватися, коли їй діагностували цукровий діабет. Тоді Пугачова сіла на сувору дієту і відмовилася від солодкого, а також жирного і смаженого.

Як схудла Алла Пугачова? Дієта Примадонни, яка скинула 50 кілограмів зайвої ваги і стала легша за Галкіна
Алла Пугачова схудла на понад 20 кілограмів

Якщо ліпосакцію Алла Борисівна заперечує, то пластичні операції на обличчі вона не приховує. Завдяки різним б’юті-процедурам Примадонні вдалося підтягнути обличчя та прибрати зайві зморшки. Щоправда, співачка не розповідає, до яких саме маніпуляцій їй довелося вдатися.

Експерти в області косметології стверджують, що артистка робила ендоскопічний ліфтинг лоба, smas-ліфтинг, блефаропластику та пластику повік. Подейкують також, що Алла Борисівна трохи збільшила губи.

Особняк Алли Пугачової викупили за 600 мільйонів: де тепер буде жити Примадонна
Як зараз виглядає 74-річна Алла Пугачова, яка перекроїла обличчя повністю

Пластика Алли Борисівни, як то кажуть, на обличчя. З одного боку вона дійсно виглядає набагато молодше свого віку, а на її обличчі немає глибоких зморшок, та співачку часто критикують за те, що її лице здається перетягнутим і дуже не натуральним.

Варто відзначити, що Алла Борисівна майже не веде свої соціальні мережі і рідко щось публікує. А ось її чоловік Максим Галкін регулярно публікує свіжі фото своєї дружини в Мережі.

Так, на одній із останніх світлин в Інстаграмі Галкіна можна розгледіти, як зараз виглядає Пугачова. За останні роки артистка не постаріла, а навпаки посвіжіла.

Вона завжди з’являється на публіці з макіяжем і гарною зачіскою. Крім того, Алла Борисівна носить досить стильний та молодіжний одяг, який підкреслює її струнку фігуру.

Популярне

Схожі статті

Без хімії! Як красиво пофарбувати яйця на Великдень натуральним барвником – “золоті” крашанки

Крашанки – обов'язковий атрибут Великодня, який готує кожна українська господиня перед святом. Як пофарбувати яйця без штучних барвників в домашніх умовах – читайте далі.

Схоже, пари перебувають на межі розлучення: частенько сваряться вдома Дорофєєва, Остапчук та Єфросиніна

Здається, що ці сімейні пари живуть у мирі та злагоді. Та, виявляється, в родинах Дорофєєвої, Остапчука та Єфросиніної час від часу не все так гладко. Невже невдовзі станеться розлучення?

Готую вишуканий десерт за 15 хвилин: мій фондан запечений ззовні із рідкою шоколадною начинкою в середині

Для романтичної вечері цей гарячий десерт із морозивом підійде якнайкраще. Шоколадний фондан із рідкою начинкою має нереальний смак, тому запам'ятається надовго.