Катерина Бужинська на свіжому кадрі здивувала, як її 16-річна донька підросла: змінюється на очах (ФОТО)

Відома українська співачка Катерина Бужинська продемонструвала рідкісні кадри своєї старшої доньки від першого чоловіка. Знаменитість показала, як підросла дівчина

Катерина Бужинська, відома українська співачка, виховує трьох дітей. Свіжою світлиною зі своєю найстаршою донькою артистка поділилась на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Зірка опублікувала у своєму блозі фотографію, яку зробила під час зустрічі з Оленою. На цьому кадрі можна побачити, як помітно підросла донька Катерини Бужинської.

В Інстаграм-історіях знаменита співачка показалась на милому сімейному кадрі. Зірка притулилась до своєї доньки у той час, як робила фотографію. На кадрі і зірка, і її донька усміхались, адже були неймовірно щасливими нарешті зустрітись. Варто зазначити, що донька Катерини Бужинської з кожним днем стає все більше й більше схожою на свою зіркову маму.

Катерина Бужинська показала свою старшу доньку від колишнього чоловіка
Катерина Бужинська показала свою старшу доньку від колишнього чоловіка

В описі до нової публікації відома артистка вирішила не залишати зайвих слів. Знаменитість додала до нової фотографії декілька емоджі у вигляді червоних сердець, які символізують любов і прихильність до людини. Втім, більше Катерина Бужинська не коментувала свіжої світлини зі своєю донькою Оленою.

Варто зазначити, що наразі 16-річна дитина Катерини Бужинської не живе разом зі своєю мамою та вітчимом, другим чоловіком артистки. Олена перебуває у Німеччині, де здобуває освіту у Гамбурзі. За словами мами дівчини, її донька має мрію та мету – у майбутньому вона прагне стати письменницею. Зараз Олена вже почала робити перші кроки до своєї цілі, дівчина пише дитячі книжки.

Катерина Бужинська розповіла, чим займається її старша донька від колишнього чоловіка
Катерина Бужинська розповіла, чим займається її старша донька від колишнього чоловіка

Тим часом Катерина Бужинська зі своїм чоловіком-іноземцем і двома дітьми від нього також мешкає за кордоном. Зіркова родина майже у повному складі живуть у Болгарії, на батьківщині обранця артистки. Молодші діти знаменитості, донька Катерина та син Дмитро, цього року почали відвідувати школу за кордоном.

Популярне

Схожі статті

Вже місяць, як підсіла на цю смакоту: шоколадний торт готую без борошна — ніжний і такий, що сам тане в роті

Відчуйте справжню розкіш смаку з шоколадним тортом без борошна — це ніжне чудо, яке буквально тане в роті. Така випічка — справжнє диво для шанувальників шоколаду та смачних десертів.

Мама поганого не порадить: до якого майбутнього готують зіркові Ребрик та Падалко своїх дітей-підлітків

Нащадки в таких сім'ях як Падалко та Ребрик мають змогу вибирати своє майбутнє з ширшого спектра, ніж більшість. Втім підхід цих мам до вибору професії дитини може слугувати прикладом для інших.

Кіш із рибою по-французьки: смакуй хоч гарячим, хоч холодним! Смачна несолодка випічка у європейському стилі

Завжди чудово мати у записнику декілька унікальних рецептів страв, які можна подати на будь-яке святкове чи буденне застілля. Один з таких — кіш із рибою та броколі по-французьки.