Куди зник Микола Гнатюк: все про життя артиста від жіночого псевдоніму до побачення в ресторані з Пугачовою

Микола Гнатюк з дитинства мріяв потрапити в телевізор. Згодом його мрія збулася – він став чи не найжаданішим виконавцем запальних хітів. Де нині перебуває співак і навіщо змінив ім'я?

Микола Гнатюк хоч і народився в селі на Хмельниччині, але тато був головою колгоспу, а мама – вчителькою. Тож родина не бідувала. Жінка додатково завідувала клубом, тому обидва сини – Микола та Анатолій – були привчені до співів з раннього дитинства.

Микола Гнатюк мріяв підкорити весь світ

Різниця між братами складала 12 років. Матуся потурбувалася, щоб обоє хлопчиків відвідували музичну школу в Хмельницькому. Задля цього доводилося долати шлях у 30 кілометрів ледь не щодня.

Микола Гнатюк із братом Анатолієм

По закінченні школи старший син вступив до музичного факультету педінституту. Микола гастролював з різними ВІА. У колектив “Дружба” його взяли солістом замість Едіти П’єхи.

Щоб досягти омріяних висот співаку довелося здобути перемогу в українському музичному конкурсі, потів у всесоюзному. Врешті він дістався Дрездену та Сопоту. У Польщі в журі головувала Алла Пугачова.

Микола Гнатюк із дружиною

У Примадонни вже був власний фаворит, тому треба було всіма силами завалити харизматичного українця. Напередодні виступу вона запросила Гнатюка на вечірку й намагалася споїти. Довелося втікати від Алли Борисівни через чорний хід ресторану. Перевірити правдивість цієї інформації нині практично неможливо, але пан Микола частенько розповідає про цей інцидент у своїх інтерв’ю.

Микола Гнатюк захопився релігією

Одружився Микола з журналісткою, яка брала в нього інтерв’ю. Згодом вони переїхали жити до Німеччини разом із сином. Та мешкати там постійно Гнатюк не зміг. Його тягнуло до рідної неньки-України. Отак і розривався на дві країни, допоки шлюб не розпався.

Згодом пан Микола занадто сильно захопився релігією, тому практично перестав виходити на сцену. Звісно, пісенну творчість не покинув, але став записувати композиції під псевдонімом Анастасія. Якось йому явився святий Миколай. Напевно, саме він і навіяв таку думку.

Популярне

Схожі статті

“Коли будуть діти?”: Каменських застали зненацька питанням про поповнення. Потап повернеться робити малюка?

Під пильним прицілом публіки щоденно знаходиться українська співачка – Настя Каменських. Публіка не дає артистці спокою щодо питання, коли ж співачка народить дітей. Як реагує на це сама Настя?

Більше ніяких бризок олії по всій кухні! Готую нереально соковиті котлети в духовці: на смак не відрізнити

Приготувати соковиті та запашні котлети можна не тільки посмаживши їх на сковорідці, а й приготувавши страву у духовці. Це набагато швидше, корисніше та як бонус – смачніше.

Ніякої духовки, але всі будуть задоволені: мої ходові пиріжки з м’ясом, які захотіла навіть мама чоловіка

Пишні, м'які, з великою кількістю соковитої начинки – саме такими виходять смажені пиріжки за цим рецептом. Спробуйте приготувати раз і цей рецепт стане вашим улюбленим.