Схудла, змінила колір волосся та стиль одягу: доньку Ольги Фреймут британку Злату Мітчелл не впізнати (ФОТО)

Відома українська журналістка Ольга Фреймут виховує трьох дітей. Як зараз виглядає найстарша донька журналістки, яка живе окремо та в іншій країні?

Ольга Фреймут, відома українська журналістка й телеведуча, стала неймовірно популярною багато років тому. Знаменитість починала свій творчий шлях на українському телебаченні з “Нового каналу”, а пізніше почала з’являтись і в інших організаціях. Після початку повномасштабної війни зірка разом із двома маленькими дітьми переїхала жити на батьківщину до своєї старшої доньки, до Великобританії.

Злата Мітчелл, дівчина, яку Ольга Фреймут народила 17 років тому від британського колишнього коханого, з яким познайомилась під час стажування у ВВС. Сьогодні старша донька знаменитості живе та навчається за кордоном і вже має громадянство Великобританії. Дівчина зростає та змінюється на очах. Так, наприклад, нещодавно Злата Мітчелл показала, як виглядає сьогодні. Її просто неможливо впізнати.

Як виглядала Злата Мітчелл раніше, до кардинальних змін зовнішності
Як виглядала Злата Мітчелл раніше, до кардинальних змін зовнішності

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм донька Ольги Фреймут опублікувала світлини, на яких показала, як сьогодні виглядає. Дівчина обрала для прогулянки з друзями трендову сукню рожевого кольору, у стилі Барбі. Неможливо не помітити, що колір волосся Злати Мітчелл став іншим – раніше вона була білявкою, як і її зіркова мама, а тепер почала фарбуватись у темний відтінок.

До слова, така зачіска, а особливо її колір, неабияк пасують до нової сукні Злати Мітчелл. Помітно також і те, що донька відомої української журналістки схудла. Злата Мітчелл підкреслила зміни у своїй фігурі сукнею, яка зробила ідеальний акцент на її талії.

Злата Мітчелл показала, як виглядає сьогодні після всіх змін іміджу
Злата Мітчелл показала, як виглядає сьогодні після всіх змін іміджу

Нагадаємо, що зараз донька відомої української журналістки закінчує школу за кордоном. Хоча дівчина має британське громадянство та довгий час жила разом зі своїм батьком у Великобританії, навчається Злата Мітчелл в американській школі. Саме у Штатах дівчина живе та проводить більшу частину свого життя.

Популярне

Схожі статті

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.

Беру 1 яйце і куряче філе: м’ясні оладки на сніданок чи вечерю, від яких буде в захваті кожен чоловік

Пропонуємо рецепт м'ясних оладок, які наситять енергією на увесь день! Про необхідні продукти та покроковий рецепт – читайте в нашому матеріалі.

Диво-закуска на святковий стіл: рецепт соковитих м’ясних пальчиків з сиром – гості будуть у захваті

М'ясні пальчики з сиром – дуже проста, але водночас смачна та цікава гаряча закуска. Її можна готувати як на святковий стіл, так і на кожен день.