Найменші в родинах: як виглядають 2-річний син Юрія Горбунова та 1-річний онук Віктора Ющенка

З часом знаменитості обзаводяться не лише дітьми, але й онуками. Цікаво подивитися, як виглядають маленькі нащадки шоуменів та політиків. Сьогодні нам випала саме така нагода.

Юрій Горбунов

Пізнє батьківство докорінно змінило телеведучого Юрія Горбунова. Колега Катя Осадча ощасливила чоловіка двома синочками – Іваном та Данилком. Здається, це було зовсім недавно, але найменшому минуло вже 2 рочки.

Менший син Юрія Горбунова зростає блондином

Якщо раніше Горбунов усі зусилля спрямовував на роботу й нові проєкти, то тепер вектор уваги змістився в дещо інший бік. Юрій так схарактеризував свій нинішній стан:

“Фокус моєї уваги з появою дітей почав зміщуватись. Де б я не був, на зніманнях нового проєкту, чи їдучи за кермом на благодійний концерт, кожна вільна хвилина мого часу наповнена думкою про дітей”.

Тож тепер найкращими годинами Горбунов вважає ті, що провів, спілкуючись із дітьми. Зі світлини з найменшим Данилом можна зробити висновок, що й синочок найбільш за все цінує моменти, проведені поряд із татусем.

Віктор Ющенко

Як зростає найменший онук третього президента, можна спостерігати за світлинами, які викладає в мережу невістка Віктора Андрійовича. Щоправда, Олена намагається трішки приховати обличчя нащадка.

Онук Віктора Ющенка з мамою

У зв’язку з війною в Ізраїлі молодичка пригадала перші дні повномасштабного вторгнення росіян в Україну. Вона тоді саме перебувала при надії. Три дні поспіль не могла заснути. Телефонувала родичам і знайомим, дізнаючись страшну правду.

Онук Віктора Ющенка

Хтось опинився в оточенні, дехто переховувався у підвалі, комусь зруйнували будинок, декотрих взагалі вбили. Тепер увесь цей жах повернувся:

“Цей біль знов мене настиг… Мені було боляче через те, що коїться у світі. Що роблять з дітками, батьками”.

Жінка продовжує молитися за мир у світі та Україні.

Популярне

Схожі статті

Готую замість Олів’є на свята! Салат “Ніжний” з крабовими паличками: можу з’їсти одразу 2 порції! Рецепт

Салат "Ніжний" дуже смачна та красива закуска, викладена шарами, яка прикрасить будь-який стіл. А приготувати такий салат зовсім не складно. Спробуйте!

Знаю секрет, як подати макарони для гостей на святковий стіл: роблю макаронні гнізда з фаршем і запікаю

Страви з макаронів зазвичай вживають у будень, та якщо зробити макаронні гнізда з фаршем та запекти у духовці, вийде настільки крутезно, що не соромно буде подати й на святковий стіл.

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.