Марічка Падалко показала свою 15-річну доньку: копія телеведуча та з унікальною родимкою (ФОТО)

Відома українська журналістка Марічка Падалко привітала свою доньку з її 15-річчям. Знаменитість показала, якою виросла дівчина, а також "засвітила" подарунок для своєї дитини

Марічка Падалко, відома українська журналістка й телеведуча, разом зі своїм чоловіком Єгором Соболєвим виховує трьох спільних дітей. Найстаршому сину зіркової пари Михайлу вже 16 років, а ось наймолодшій Катерині виповнилось 13 років. Своє 15-річчя сьогодні відзначає середня дитина подружжя Марія. Про це Падалко повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм.

Донька Падалко святкує день народження

Знаменитість опублікувала святкове селфі, яке її донька Марія зробила у день свого народження. На світлині поруч з іменинницею позувала її сестра Катерина, яка більше схожа на свого батька. Разом із тим, Марія виросла буквально копією своєю зіркової мами. У дівчини схожі риси обличчя, а також однаковий колір волосся. Втім, є одна особливість, яка вирізняє Марію – красива родимка на обличчі.

Марічка Падалко показала, як виглядає її донька, яка святкує 15-річчя
Марічка Падалко показала, як виглядає її донька, яка святкує 15-річчя

На своїй Інстаграм-сторінці відома українська журналістка Марічка Падалко розповіла і про те, який подарунок підготувала для доньки. Знаменитість розповіла, що раніше для Марії торти на день народження завжди виготовляла одна й та сама кондитерка пані Олеся, з випічкою якої не зрівняється ні один пекар Чехії. Саме тому Падалко влаштувала сюрприз для доньки та замовила святковий торт у неї.

Марічка Падалко продемонструвала торт, який подарувала доньці на день народження
Марічка Падалко продемонструвала торт, який подарувала доньці на день народження

Втім, на цьому сюрпризи не завершились. Марічка Падалко розсекретила, що у день народження своєї доньки вона вирішила приїхати до неї в гості у Прагу. Знаменитість розповіла шанувальникам, що провела у потязі цілу добу, дуже втомилась, але така важка подорож вартувала того, аби зустрітись та обійняти іменинницю в особливий для неї день.

Марічка Падалко приїхала до Праги, аби привітати свою доньку з днем народження
Марічка Падалко приїхала до Праги, аби привітати свою доньку з днем народження

Зазначимо, що зіркова мама, крім красивого торта, також привітала свою доньку красивим букетом ніжних квітів патріотичного забарвлення.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.