Як виглядає родина Тіни Кароль: син, брат, невістка, племінниця і батьки, яких вона перевезла до Києва

Відома українська співачка Тіна Кароль майже не говорить про свою сім'ю на публіку. Як виглядають батьки, брат та син артистки – далі у матеріалі.

Українська співачка Тіна Кароль не може похизуватися великою родиною. Вона була одружена лише раз. Її чоловік Євген Огір помер у 2013 році від онкологічної хвороби. Найближчою і найріднішою людиною для Кароль наразі є її син Веніамін Огір. Хлопцю 14 років і він живе та навчається у Лондоні.

Веніамін живе у Британії з 7 років, а з мамою бачиться лише на свята та на канікулах. Кароль запевняє, що їй важко далося рішення відправити сина в іншу країну в такому малому віці та це було бажання її покійного чоловіка.

Тіна Кароль дозволила синові спілкуватись із його зведеним братом, старшим сином Огіра
Як виглядає син Тіни Кароль

Варто відзначити, що навчаючись у престижній приватній лондонській школі, Веніамін показує значні досягнення у навчанні. Крім того, син Кароль має багато захоплень. Хлопець грає на музичних інструментах і танцює бойовий гопак.

Тіна зазначає, що виховує Веніаміна не маминим синочком, а самостійним чоловіком.

Тіна Кароль в пам'ять про чоловіка зробила фотосесію з дорослим сином
Тіна Кароль в пам’ять про чоловіка зробила фотосесію з дорослим сином

Батьки Тіни Кароль довгий час жили в Івано-Франківську та коли співачка стала на ноги, то “перевезла” їх у Київ. Батько Кароль Григорій Ліберман являється юристом і працює у адвокатській канторі свого сина. Мама Тіни Кароль Світлана за освітою інженер та багато років вона працювала у Пенсійному фонді України. Зараз Світлана займається домом.

Як виглядають батьки Тіни Кароль
Як виглядають батьки Тіни Кароль

Варто відзначити, що Тіна Кароль не дуже близька зі своїми батьками. Раніше в інтерв’ю співачка зізналася, що бачиться з ними декілька разів на рік, хоч і живуть вони в одному місті. За словами Тіни, вони мають різні погляди на життя.

Також у Тіни Кароль є брат Станіслав, він старший за співачку на 4 роки. Станіслав являється відомим у Києві юристом і має власну адвокатську контору. Крім того, чоловік реалізувався і як сім’янин: він одружений і має доньку.

Як виглядають брат, невістка і племінниця Тіни Кароль
Як виглядають брат, невістка і племінниця Тіни Кароль

Цікаво, що дружиною Станіслава є рідна сестра української акторки Ірми Вітовської.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.