Мішина, Каменських, Полякова та інші зіркові красуні, що стали розлучницями: влізли в чужі родини

Вважається поганим тоном дівчині зустрічатися з одруженим чоловіком. Та іноді подібне трапляється навіть у житті знаменитостей. Хто з відомих зірок стали розлучницями, втрутившись у сім'ю?

Оля Полякова

Нині білявка вчить розуму дівчат і жінок у програмі “Дорослі дівчата” на пару з Машею Єфросиніною. Обоє виглядають щирими й дуже органічними у своїх порадах, як вправлятися з обранцями.

Оля Полякова відбила Вадима Буряковського в дружини

Та колись Оля сама втрутилася в родину й забрала звідти чоловіка. Так-так, на момент знайомства Полякової з Вадимом Буряковським, той був одружений. Але дівчині вдалося добитися розлучення чоловіка. Вони одружилися й уже 19 років разом, виховуючи двох доньок Марію та Алісу.

Ксенія Мішина

Є подібний гріх й на душі в актриси. Чоловік, з яким вона мала стосунки, спочатку приховував від Ксенії свій сімейний стан, а згодом розлучився з дружиною заради неї. На жаль, із Мішиною побратися йому так і не вдалося.

Ксенія Мішина показує лише одного чоловіка – сина

Справа давня, але зірка й досі почуває свою мимовільну провину за те, що сім’я розпалася. Тому тепер обирає кавалерів більш ретельно, щоб не спричинити знову комусь біль й образу.

Тоня Матвієнко

Дівчина закохалася в одруженого чоловіка під час участі в шоу “Голос країни”. Хоча й знала, що Арсен Мірзоян має дружину та двох синів, не змогла стримати власних почуттів.

Тоня Матвієнко розлучила Арсена Мірзояна з дружиною

Антоніна не вважає себе винною у розпаді сім’ї Арсена. Просто так склалися обставини. Вони разом уже 6 років. У подружжя народилася донька, яку назвали на честь легендарної бабусі Ніною.

Настя Каменських

Чутки про роман співачки з її колегою по дуету Потапом ходили давно, ще до розлучення Олексія Потапенка з дружиною Іриною Горовою. Було дуже підозріло, що така гарна дівчина, як Настя, немає кавалера.

Настя Каменських зайняла місце поруч із Потапом замість Ірини Горової

Пара довго приховувала роман від широкого загалу. Навіть про своє розлучення з Іриною Потап розповів привселюдно лише через 2 роки. Правду перестали приховувати з 2019 року, коли відбулося весілля двох зірок. Тепер же з настійливою регулярністю ходять чутки про розлучення Потапа й Насті.

Популярне

Схожі статті

Тамбовський самотній вовк: автор “Кварталу 95” Валерій Жидков показав, як виглядає його нинішня дружина

Валерій Жидков відомий усім під прізвиськом Тамбовський вовк. Його виступи не займають багато часу, але запам'ятовуються і викликають вибух оплесків. Але як же йдуть справи в його особистому житті?

Така капуста смачніша за м’ясо – свекруха навчила готувати просто і бюджетно: кращий рецепт для всієї родини

Приготувати відбивні до родинного столу ви можете без м'яса. Звучить доволі дивно, втім вам точно сподобається такий варіант перекусу або повноцінної вечері.

Колишні Перші леді України: кого вважають найкрасивішою серед них та як виглядають у звичайному житті

За більш як 30 років Незалежності в Україні змінилось 6 президентів. Як виглядають їхні дружини та чим вони займались протягом президентських термінів своїх чоловіків?