Олімпійська чемпіонка Катерина Серебрянська покинула Фагота заради англійської мрії: “Олег був неготовий”

Катерина Серебрянська була відома на всю країну не лише олімпійськими досягненнями у гімнастиці, але й романом з лідером гурту ТНМК Фаготом. Як склалася подальша доля спортсменки?

Невдовзі Катерина Серебрянська відзначить 46-річчя. Нині з великим спортом покінчено. А колись заради великих досягнень юній гімнастці доводилося виснажувати себе голодом. Батьки навіть дзвіночок на холодильник навісили, щоб донька вночі не об’їдалася.

Олімпійська чемпіонка Катерина Серебрянська

Виснажливі тренування призвели до результату – олімпійське золото в 1996 році. В якийсь момент у гімнастки під час виступу оніміла рука й стрічка полетіла не туди, куди треба. Та врешті все минулося.

Далі життя розвивалося немов у кінострічці. Разом із мамою у 1999-му відкрили дитячу школу гімнастики. За рік Катря народила сина Євгенка, перебуваючи поза шлюбом. А ще за 3 роки поховала маму. Жінка згасла через онкологію.

Катерина Серебрянська

Батько первістка був бізнесменом. З Серебрянською він не одружився, але ростити сина допомагав, оплативши навчання нащадка в Австрії. Сама Катерина, полишивши гімнастику, пробувала сили в продюсерстві, була телеведучою, стала коучем.

Катерина Серебрянська та Фагот

Більш як 4 роки тривав роман між Катериною та Олегом Михайлютою. Здавалося, що весілля з Фаготом неминуче. Чоловік знайшов спільну мову з Євгенком, але Серебрянська сама покинула коханого, надзвичайно образивши цим артиста.

Катерина Серебрянська з дітьми

Між тим спортсменка подалася до Лондона. Там Катерину ніхто не знав, тож довелося починати все практично з нуля. Жінка стала натуропаткою. Згодом переметнулася на знайому стезю – перетворилася на коуча з сімейних стосунків.

У 2015 році вона врешті вийшла заміж. Цього бізнесмена Катерина знала й раніше, але почуття прийшли не відразу. Спортсменка подарувала коханому чоловіку двох дітей – Марічку та Костика. Причому доньку народила в 39 років, а сина аж у 42.

Популярне

Схожі статті

Запечена риба під сирно-овочевою шубкою: беру будь-яке філе, бо весь секрет у маринаді. Раджу спробувати!

Спробуйте приготувати соковите філе риби під сирно-овочевою шубкою в духовці так, щоб домашні попросили добавки. Скоріше записуйте цей рецепт!

Мають трьох дітей, але за кордон ні-ні: Решетнік, Дикий та інші багатодітні зірки, які попри все в Україні

Україна переживає важкі часи через війну, економічні труднощі та інші виклики. У таких умовах питання про збільшення сім'ї може викликати непорозуміння або навіть звинувачення.

Шоколадний десерт без борошна, масла та цукру: закохалась з першого шматочка! Навіть на свято буду подавати

Такий шоколадний десерт готується мега просто та швидко. Вам знадобиться всього декілька доступних продуктів, які можна знайти в будь-якому магазині.