Брежнєва, Еріка, Alyosha вирішили змінити сценічне ім’я на піку популярності: що спонукало до такого кроку

Артисти частенько змінюють немилозвучне ім'я, дане батьками, на щось більш привабливе. Та іноді трапляється, що протягом творчої кар'єри робити це доводиться не один раз.

Віра Галушка

Народившись Вірою Галушкою, дівчина не могла з таким прізвищем полонити мільйони фанів. Тому продюсери гурту “ВІА Гра” вирішили назвати її Брежнєвою, оскільки Віра була землячкою Леоніда Ілліча.

Віра Галушка – Віра Брежнєва – Vera

Нині часи кардинально змінилися. Нині ніхто не відчуває ностальгії за радянським союзом та його генсеком. А “братній” народ залюбки убиває українців у їхніх же оселях. Тому Віра перетворилася на Vera. Свою проукраїнську позицію артистка підтвердила купою україномовних треків.

Анастасія Кочетова

Коли прийшла на “Фабрику зірок”, вона була Настею. Звідти вийшла вже співачкою Ерікою. Стосунки з продюсером Сергієм Кузіним не склалися. Тож після закінчення 5-річного контракту, дівчина пішла від нього у вільне плавання без жодних скандалів та претензій.

Анастасія Кочетова – Еріка – MamaRika

Заразом довелося підшукувати нове сценічне ім’я. Амбітна Кочетова обрала для себе псевдонім MamaRika, запозичивши термін з афроамериканської культури. Там так називають центрову фігуру.

Олена Кучер

Дружина Тараса Тополі представляла Україну на “Євробаченні” під сценічним ім’ям Alyosha. Цим хлопчачим прізвиськом дівчинку в дитинстві дражнили двоє братів, коли вона займалася карате та кунг-фу.

Олена Кучер – Alyosha – Олена Тополя

По поверненні з Америки разом із дітьми артистки замислилася про зміну сценічного ім’я. Навіть із фанами порадилася з цього приводу. Було запропоновано чимало варіантів. Серед яких Тополька, Олекса, TOPOLENA та інші. Співачка ж обрала найбанальніше з усіх – своє справжнє ім’я Олена Тополя. В принципі, звучить непогано.

Популярне

Схожі статті

Подала цю страву на стіл та здивувала всіх гостей: курячі стегенця, запечені з апельсинами. А пахне як!

Приготувати золотисті на ароматні курячі стегенця можна взявши стиглі апельсини та маринад на основі апельсинового соку. Мʼясо виходить ніжним, дуже смачним та просто тане у роті.

Без хімії! Як красиво пофарбувати яйця на Великдень натуральним барвником – “золоті” крашанки

Крашанки – обов'язковий атрибут Великодня, який готує кожна українська господиня перед святом. Як пофарбувати яйця без штучних барвників в домашніх умовах – читайте далі.

Схоже, пари перебувають на межі розлучення: частенько сваряться вдома Дорофєєва, Остапчук та Єфросиніна

Здається, що ці сімейні пари живуть у мирі та злагоді. Та, виявляється, в родинах Дорофєєвої, Остапчука та Єфросиніної час від часу не все так гладко. Невже невдовзі станеться розлучення?