Катерина Осадча показала інтер’єр свого будинку зсередини: 13 соток, 2 поверхи та елітне місцерозташування

Якщо уважно переглянути стрічку світлин в акаунті Каті Осадчої, можна скласти враження про внутрішнє убрання її великого будинку за містом, де вони з Юрою Горбуновим ростять синів.

Побачити з вулиці, що коїться у дворі зірок, практично неможливо через щільний ряд туй, що висаджені вздовж паркану. Одна зі стін 2-поверхового будинку увита зеленню, що плететься, тому Осадча з Горбуновим часто називають свою оселю казковою.

На території зростає плодовий сад, а ще є басейн, біля якого Катя з дітьми збирає засмагу влітку. Малеча полюбляє проводити час ще й на спеціально обладнаному дитячому майданчику. Є на 13 сотках території один невеличкий будиночок для гостей.

В середині котеджу все виконано у світлих тонах. На білосніжній кухні господиня порається, готуючи вечерю на всю родину. Тут можна побачити чимало допоміжних електричних приладів – чайник, тостер, мікрохвильова піч, духовка.

Будинок Каті Осадчої та Юрія Горбунова

Юра з хлопчиками в цей час відпочиває на м’якому куточку біля каміна, розважаючи двох синів – Іванка та Данилка. Коли наїдки готові, родина всідається за великий білий стіл. А повечерявши, всім гуртом підіймаються дерев’яними сходами на другий поверх. Щоб убезпечити малечу, батьки турботливо встановили скляні поруччя.

Будинок Каті Осадчої та Юрія Горбунова

Осадча частенько записує Сторіз зі своєї оселі. Тож можна побачити оздобу на білих стінах та підвіконня, великі панорамні вікна та частини меблів, що потрапляють у кадр, чималий холодильник і дитячу спальню з білою постіллю, на якій спить синочок, допоки мама займається важливими справами – комунікує з підписниками.

Будинок Каті Осадчої та Юрія Горбунова

В Інстаграмі Катерини можна знайти чимало інших світлин із будинку під Києвом, причому за будь-якої пори року. Взимку зіркова фазенда виглядає не менш казково, аніж улітку, потопаючи в зелені.

Популярне

Схожі статті

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.