Фіналіст шоу “Холостячка” Дмитро Шевченко показав своїх батьків: могли стати свекрами самої Злати Огнєвіч

Дмитро Шевченко, якого Злата Огнєвіч проігнорувала в фіналі шоу "Холостячка 2" виступає за здоровий образ життя. Демонструє результати власних фітнес-методик на моложавих батьках.

Дмитро Шевченко виклав у своєму акаунті в Інстаграмі світлину з батьками, попередивши підписників, що запобігти інфаркту та знизити рівень холестерину в крові здатен кожен. Його рідні виглядають ідеально – підтягнуті, моложаві, усміхнені. Поталанило подружжю з сином-тренером.

Підписники колишнього Злати Огнєвіч жваво взялися порівнювати ступінь схожості молодика з батьками. Інших же цікавило питання, з ким ходить на побачення учасник телешоу.

Дмитро, який 2021 року в проєкті дійшов до фіналу й зупинився за крок до перемоги, як не демонстрував свою прихильність до Злати, не став приховувати, що востаннє зустрічався з дівчиною більш як місяць тому.

Злата Огнєвіч проігнорувала Дмитра Шевченка в фіналі шоу

Щоправда, про Катерину Шеффер й словом не прохопився. Дівчина брала участь у першому “Холостяку” з Максом Чмерковським ще 2011 року. Подейкували, що між ними існують стосунки. Сам Шевченко зазначив, що щасливий, зустрів свою половинку. Натомість називати ім’я категорично відмовився.

А от робити людей здоровішими тренер ніколи не відмовляється, влаштовуючи цілі марафони зі схуднення. Багато кому вони допомогли позбутися ненависних зайвих кілограмів.

Цікаво, що зовсім недавно цією ж світлиною Дмитро проілюстрував відповідь на питання когось із фоловерів, чи є в нього кохана людина, відзначивши, що є і не одна, натякаючи на батьків.

Схоже, що з Катериною в молодика все скінчилося. Він закрутив роман із сусідкою Злати Огнєвіч відразу по завершенні шоу. Напевно, хотів таким чином помститися зірці, яка залишила його без перемоги.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.