Українські зірки народилися в “сонячному” Магадані: дитинство Кароль та Коляденка. Огнєвіч під питанням

Виявляється, дехто з сучасних зірок народилися за межами України. Комусь навіть довелося провести перші роки життя в суворому магаданському кліматі.

Тіна Кароль

Тетянка Ліберман народилася у 1985 році в Магаданській області. Місто Оротукан не радувало гарними пейзажами, тож доводилося розважати себе музикою. Дівчинка залюбки співала у шкільному ансамблі, виступаючи на всіх святкових заходах.

Тіна Кароль у дитинстві

Згодом батьки з двома дітьми переїхали до Івано-Франківська, де майбутня співачка здобула середню освіту й подалася до Києва навчатися в музучилищі. У столиці мешкала у гуртожитку, з нетерпінням чекаючи на приїзд мами з продуктами. Додатково Тіна отримала диплом на факультеті менеджменту та логістики.

Дмитро Коляденко

Діма з’явився на світ у 1971 році на Магаданщині, коли тата відправили працювати на будівництво до Сєвєроморська. Відтоді родина дуже часто переїжджала з місця на місце. Хлопчик устигав і у звичайній школі отримувати хороші оцінки, й музичну школу відвідувати.

Діма Коляденко з мамою

Бабуся Коляденка працювала в театрі, тому залучала онука до мистецтва. Як бачимо, це в жінки дуже добре вийшло. Діма водночас є законодавцем мод, хореографом і співаком.

Злата Огнєвіч

Якщо вірити Вікіпедії, й Інна Бордюг народилася на Півночі росії, а саме в Мурманську. Це сталося у 1986 році. Коли їй було 5 років, згідно з офіційною біографією, батьки переїхали жити до Криму. Саме там майбутня зірка почала брати уроки музики.

Нещодавно, перебуваючи на концерті в Кривому Розі, Злата Огнєвіч навідалася до бабусі й відкрила сенсаційну новину: Вікіпедія бреше! Зірка сповістила, що місцем її народження є Кривий Ріг. Вона тут частенько зависала в дитинстві, тому вважає це місто рідним.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.