Не та красуня, що раніше: як зараз виглядає Ані Лорак, яка зрадила своїх понад рік тому (ФОТО)

Співачка Ані Лорак, яка забула про Україну за російські рублі, робить все можливе, аби виглядати молодо і свіжо. Втім, роки беруть своє і вікові зміни все важче приховати.

Ані Лорак – співачка з українським корінням, яка з 2014 року живе та працює в росії. Навіть повномасштабна війна в Україні не стала причиною для того, аби артистка переосмислила свою позицію. Лорак продовжує кар’єру в росії і являється там досить популярною та затребуваною.

Варто відзначити, що Ані Лорак завжди носила статус однієї з найкрасивіших жінок у шоу-бізнесі. Вона дійсно має від природи гарні риси обличчя, а свою фігуру та невисокий зріст співачка завжди вміла вдало обіграти. Та вік бере своє. Ближче до 40 років Лорак почала робити свої перші пластичні операції, з метою залишатися молодою та красивою.

Зараз Кароліні 45 років і сліди від втручань косметологів і пластичних хірургів неможливо приховати. Так, перше, що кидається в очі це бюст артистки. Раніше вона мала дуже акуратний бюст, який гармонійно виглядав з її фігурою. Втім, Лорак вирішила збільшити свої форми і це неможливо не помітити.

Всі пластичні операції Ані Лорак: збільшення бюсту
Ані Лорак до та після пластики

Також Лорак попрацювала зі своїм обличчям. Співачка зробила ринопластику, змінивши форму носа. Якщо порівнювати фото співачки з юності і зараз, то можна помітити, як змінився її ніс.

Всі пластичні операції Ані Лорак: ринопластика
Ані Лорак до та після пластики

Крім того, Ані Лорак збільшила губи. До речі, саме за це її найчастіше хейтять у мережі, порівнюючи її вуста з посмішкою Джокера.

Крім пластичних операцій, Лорак регулярно ходить до косметолога, де робить різні процедури для омолодження. Так, співачка робить ботокс і підтяжку обличчя. Ці процедури також дуже помітні на обличчі Лорак.

Варто відзначити, що за останні декілька років Лорак помітно постаріла. Хоча співачка публікує в Мережу лише оброблені знімки, де вона з макіяжем і “при повному параді”, важко не помітити, що виглядає вона вже не так свіжо та молодо, як раніше.

Крім того, Лорак за останні роки набрала декілька зайвих кілограмів, які не дуже їй пасують.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.