10 років коми: як виглядає 50-річна Висоцька і 86-річний Кончаловський, дочка яких вже півжиття уві сні

У житті відомої російської актриси Юлії Висоцької та її чоловіка Андрія Кончаловського 10 років тому сталась трагедія. Донька зіркової пари після ДТП впала у кому, з якої і досі не може вийти

Андрій Кончаловський та Юлія Висоцька свого часу стали однією з найобговорюваніших пар не лише у своїй країні, але й далеко за її межами. Величезна різниця у віці стала причиною несприйняття суспільством такого союзу, втім артисти довели – справжнє кохання може побороти все. Навіть таку трагедію, яка сталась із їхньою донькою.

Донька Кончаловського та Висоцької

10 років тому зіркова родина у повному складі вирушила на відпочинок до Франції. За кордоном знаменита пара разом зі своїми дітьми вирішили покататись нічним містом. Андрій Кончаловський був за кермом, коли автівка з його дружиною та двома дітьми потрапила у важке ДТП. Ні Юлія Висоцька, ні її чоловік і син не отримали пошкоджень, крім синців і переляку. А ось донька акторів отримала важкі травми.

Як сьогодні виглядають Юлія Висоцька та Андрій Кончаловський, чия донька вже 10 років у комі
Як сьогодні виглядають Юлія Висоцька та Андрій Кончаловський, чия донька вже 10 років у комі

2013 року лікарі помістили Марію Кончаловську у кому, аби врятувати дівчинку після пережитої аварії. І досі зіркова донька не може вийти зі сну, який триває вже 10 років. Тим часом Юлія Висоцька та її чоловік Андрій Кончаловський залишаються поруч із дитиною. Знаменитості одразу заявили, що всі свої сили бажають витрачати на те, щоб їхня донька прокинулась і жила щасливе життя, тому від коментарів для преси подружжя відмовляється.

Як виглядає донька Андрія Кончаловського та Юлії Висоцької, яка вже 10 років у комі
Як виглядає донька Андрія Кончаловського та Юлії Висоцької, яка вже 10 років у комі

Варто зазначити, що на питання про те, чи винить себе Андрій Кончаловський за те що сталось, адже у той день саме він був за кермом, знаменитість відповідає ствердно. Режисерові і досі важко пробачити себе за те, як все сталось у той вечір. Втім, Кончаловський одного разу заявив, що ціль його з дружиною життя полягає у тому, щоб їхня донька одужала.

Популярне

Схожі статті

Смачніше за “Наполеон” і “Медовик”. Дуже смачний і соковитий лимонний торт: тісто запікаю разом з кремом

Лимонний торт за цим рецептом можна приготувати, як на свято, так і на кожен день. Цікаво, що коржі та крем для цього десерту готуються одночасно в одній формі.

“Яке ваше діло?”: “Лисий з Кварталу” Кошовий розповів, де зараз його доньки і чому одна з них їде з України

"Лисий з Кварталу" Євген Кошовий вперше за довгий час заговорив про доньок. Чоловік зізнався, що старша Варвара вже в цьому році планує виїхати з України.

Для тих, у кого немає часу возитись: тісто за хвилини, паска – волога і повітряна. Рецепт без клопоту

Якщо ви думаєте, що на випікання пасок має піти цілий день, то помиляєтеся. Можна впоратися всього за годину. Це якщо замісити тісто не на дріжджах, а на кисломолочному сирі.