Нереальний блондин: Катерина Осадча показала наймолодшого нащадка Юрія Горбунова, який пішов у маму

Попри неймовірну зайнятість на роботі Катя Осадча знаходить час для занять із молодшими дітьми. Заняття мама підбирає відповідно до віку хлопчиків.

Старший син телеведучої Каті Осадчої Ілля Поліщук вже дорослий і нині перебуває в Америці, де гризе граніт науки у престижному університеті. Молодші діти перебувають із матусею та татусем Юрієм Горбуновим.

Катерина займається розвитком обох дітей. З 2-річним Данилком разом збирають фігурки з конструктора й розкладають елементи пірамідки за кольорами. Вані вже 6 років, і в нього ігри набагато серйозніші.

У табличці з буквами шукають англійські слова. Хлоп’я впоралося з завданням на 75%. Гарний результат! Тож вирішили продовжити наступного дня. Усе це відбувається увечері, а ранком доводиться поспішати.

Осадча показала свій поживний сніданок із троянд. Запила наїдок кавою і відбула у справах, яких за день слід зробити силу-силенну.

Підписники знаменитості в Інстаграмі зауважили, що менший синочок зовсім не схожий на свого татуся, адже має біляве волосся, як у найстаршого брата. Можливо, хлопчина згодом переросте, і все зміниться.

Горбунов та Осадча разом уже 6 років. В родині саме мама грає роль злого поліцейського. Тато навпаки завжди добрий та веселий. Звісно, через війну романтики у стосунках подружжя стало набагато менше.

А якщо виникають певні непорозуміння, вони довго розмовляють одне з одним і врешті приходять до компромісу. Юрій скаржиться на складний характер дружини, а Катя певна, що головне – не замовчувати проблему. Тоді її обов’язково буде вирішено.

Осадча не з тих батьків, що забороняють дітям користуватися гаджетами. Навпаки, вона певна, що сини мають знати, як із ними вправлятися. А от дитячий контент батьки контролюють – без цього ніяк.

Популярне

Схожі статті

Єві Цекало вже 25 років: як виглядає та чим займається донька Лоліти Мілявської — стопами батьків не пішла

Поведінка та соціальна позиція батьків у багатьох родинах мають колосальний вплив на дитину, а, значить, й на її вибір життєвого шляху, і врешті решт, на майбутню долю.

Не рецепт, а скарб! Заварна паска на Великодній стіл: ніжний смак і вершковий аромат — просто ідеально!

Ароматна, солодка, ніжна та водночас волога заварна паска — ідеальна випічка для великого свята. Розповідаємо, як приготувати великодній смаколик.

Простий, але найсмачніший пиріг з серії “все змішала і в духовку”: хотілося б простіше, та вже немає куди

Хто з нас не мріяв про той момент, коли можна просто все змішати в одну миску, поставити у духовку й отримати в результаті щось надзвичайно смачне?