Як виглядають дружина, чоловік та діти померлих Сергія Сивохи та Ніни Матвієнко: були поруч до останнього

Жовтень 2023 року приголомшив українців відразу двома тяжкими втратами. Пішла з життя пісенна легенда Ніна Матвієнко та гуморист Сергій Сивохо. Звісно, найтяжче було їхнім близьким родичам.

Сергій Сивохо

Шоумен помер 17 жовтня на 55-му році життя. Чверть віку Сивохо прожив у шлюбі з Тетяною. Вони разом виростили сина, якому нині 22 роки. У відомого КВНника давно були проблеми з легенями. В останні роки хвороба почала прогресувати.

Дружина та син Сергія Сивоха

Довгий час ніхто не здогадувався, хто друга половинка Сергія. Тільки у 2016 році він показав Тетяну у “Світському житті”. Вони познайомилися на телебаченні, де дівчина вела новинну програму. Після народження первістка Савви жінка покинула роботу й стала домогосподинею.

Ніна Матвієнко

8 жовтня не стало співачки. Ніна Митрофанівна не дожила 2 днів до 76-річчя. Насправді вона народилася 13 числа, але мама записала п’яту дитину саме на 10-те. Матвієнко просила рідних нікому не розповідати про її хворобу й благала, щоб ніхто на похороні не плакав.

Чоловік Нині Матвієнко та донька Тоня з чоловіком Арсеном та донькою Ніною

Ніна Матвієнко все життя прожила в одному шлюбі з художником Петром Гончаром. Після золотого весілля жінка сповістила, що розлучається з чоловіком. Але шлюб вони так і не розірвали, а за місяць зірка наголосила, що вибачила благовірному.

Діти Ніни Матвієнко

Подружжя виховало трьох дітей. Лише донька, успадкувавши мамин голос, стала співачкою. Сини пішли по татових стопах. Вони обоє малюють ікони. Тільки Іван до того ж ще й постригся у монахи. Після анексії півострова Януарій переїхав із Кримської обителі до Ніжинської.

В одному з останніх інтерв’ю Ніна Митрофанівна сповістила, що Андрій нині перебуває в лавах ЗСУ, захищаючи Україну від загарбників. Онуків народна артистка дочекалася тільки від Антоніни. Дівчаток назвали Уляною та Ніною.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.