Тоді про Пономарьова навіть і не думала: Олена Мозгова на архівному фото показала, як виглядала у 15 років

Відома українська продюсерка Олена Мозгова показала, як виглядала багато років тому, коли їй було всього 15 років. Знаменитість тоді носила модний одяг і ще навіть не думала про шлюб із Пономарьовим

Олена Мозгова, відома українська продюсерка, нині продовжує займатись своєю основною професійною діяльністю. Крім того, знаменитість знаходить час та сили для того, аби вести особистий блог у соціальних мережах. На своїх сторінках зірка часто показує та розповідає про те, що відбувається у її житті. Крім того, продюсерка пригадує і те, яким було життя раніше.

Мозгова показала себе у 15 років

Так, наприклад, нещодавно знаменитість опублікувала на своїй сторінці у соцмережі Facebook світлину, на якій їй усього 15 або 16 років – Олена Мозгова зазначила, що не пам’ятає точної дати, коли була зроблена ця фотографія. На опублікованому кадрі майбутня знаменитість позує у модних джинсах, смугастій кофтині та широкій куртці. З аксесуарів продюсерка обрала великі сережки-кільця, а її волосся було зібране у високий хвіст.

Продюсерка Олена Мозгова показала, як виглядала 30 років тому, коли їй було всього 15 років
Продюсерка Олена Мозгова показала, як виглядала 30 років тому, коли їй було всього 15 років

Нова фотографія, якою знаменитість поділилась зі своїми шанувальниками, була зроблена близько 30 років тому. Варто зазначити, що попри той факт, що з моменту, коли з’явилась світлина, пройшло багато років, Олена Мозгова майже не змінилась. Такими ж залишились риси її обличчя, такий самий жвавий та енергійний її погляд і сьогодні.

Як відома українська продюсерка Олена Мозгова виглядає сьогодні
Як відома українська продюсерка Олена Мозгова виглядає сьогодні

Слід також нагадати, що на опублікованому знімку зображена дівчина, яка ще навіть не уявляє, що зовсім скоро почне кар’єру, яка зробить її популярною на всю країну. У коментарях до нової публікації зірки її шанувальники залишили чимало компліментів. Так, користувачі мережі відзначили почуття стилю юної Олени Мозгової, а також її незмінну красу.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.