1-річний син Андрія Бєднякова вразив схожістю з батьком: ведучий показав свого сина у день його народження

Відомий український ведучий та блогер Андрій Бєдняков показав свого сина через рік після народження. Малюк вже дуже схожий на свого зіркового батька

Андрій Бєдняков, відомий український телеведучий і блогер, запам’ятався своїм шанувальникам особливою харизмою та неймовірним почуттям гумору. Знаменитість здатний розвеселити фанатів навіть у найскладніші часи – саме за це його і цінують. На своїй особистій Інстаграм-сторінці ведучий часто ділиться цікавими світлинами та новинами про своє життя.

Так, наприклад, нещодавно знаменитість опублікував світлини свого сина, який з’явився на світ рік тому. Андрій Бєдняков привітав нащадка з днем його народження та у жартівливій формі зазначив, що вони з дружиною люблять його попри той факт, що малюк вміє побешкетувати. Знаменитість, вітаючи сина з днем його народження, пожартував, що рівно рік Остап його бачить майже завжди лише в екрані телефону.

Андрій Бєдняков показав архівну світлину свого сина, яку зробили у пологовому будинку
Андрій Бєдняков показав архівну світлину свого сина, яку зробили у пологовому будинку
Андрій Бєдняков показав, яким став його син через рік після свого народження
Андрій Бєдняков показав, яким став його син через рік після свого народження

Варто зазначити, що на опублікованій світлині чудово видно, як сильно син Андрія Бєднякова схожий на свого зіркового батька. Малюк має такі ж самі риси обличчя, а також, що найголовніше, в Остапа Андрійовича та його тата схожі погляд та усмішка. Так, у своєму 1-річному віці син зіркового подружжя росте буквально копією відомого шоумена.

Андрій Бєдняков разом зі своїм молодшим сином Остапом
Андрій Бєдняков разом зі своїм молодшим сином Остапом

Нагадаємо, що Настя Коротка, дружина Андрія Бєднякова, після початку повномасштабної війни разом зі старшою донькою виїхала за кордон. Свою вагітність знаменитість провела у США, де вирішила й народжувати. Малюк з’явився на світ в одній з американських клінік. Тим часом батько дитини весь час перебуває в Україні та активно займається благодійною та волонтерською діяльністю.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.