Як виглядав Максим Галкін, коли Алла Пугачова вже розлучилась і вдруге вийшла заміж: милий малюк

Відомий російський комік ще навіть не пішов до школи, коли його дружина Алла Пугачова розлучилась та встигла вдруге піти під вінець. Яким на той момент був майбутній коханий Примадонни?

Одна з найепатажніших пар російського шоубізнесу завжди вміла зацікавити та заінтригувати шанувальників. Максим Галкін та Алла Пугачова вже багато років є чи не головними героями різних пліток і критики щодо своєї величезної різниці у віці. Показуємо, як виглядав Максим Галкін, коли його дружина була заміжня вдруге.

Галкін у дитинстві

Відомий російський шоумен Максим Галкін народився у червні 1976 року. На момент народження знаменитого гумориста кар’єра його майбутньої дружини була у самому розпалі. Алла Пугачова тоді встигла одружитись, народити старшу доньку, розлучитись та піти заміж вдруге. Вперше під вінець зірка пішла 1969 року, а її обранцем став Миколас Орбакас.

Як виглядав Максим Галкін, коли Алла Пугачова вже перебувала у другому шлюбі
Як виглядав Максим Галкін, коли Алла Пугачова вже перебувала у другому шлюбі

Втім, особисте життя зіркового подружжя не склалось, і тоді вони розлучились. У рік народження свого майбутнього коханого Алла Пугачова вийшла заміж вдруге – зірка пішла за Олександра Стефановича, стосунки з яким також не стали довгими та щасливими. Перш ніж зустріти та вийти заміж за Максима Галкіна, Примадонна виходила заміж двічі – за Євгена Болдіна та Філіпа Кіркорова.

А ось у житті відомого гумориста та вірного чоловіка Алли Борисівни все було набагато простіше та спокійніше. Знаменитість одружувався один раз – пропозицію руки та серця він зробив легендарній артистці. Хоча у житті Галкіна були закоханості та стосунки до дружини, під вінець він пішов тільки з нею.

Яким був Максим Галкін в юності, коли його майбутня дружина була на піку популярності
Яким був Максим Галкін в юності, коли його майбутня дружина була на піку популярності

Нагадаємо, що зіркова пара довела всьому світу, що різниця у віці, навіть така велика, ніколи не стане на заваді справжньому коханню. Знаменитості провели у шлюбі вже багато років, а нині, попри всі негаразди та складнощі, виховують разом двох спільних дітей. Ні Алла Пугачова, ні Максим Галкін не приховують теплого почуття любові одне до одного.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.