Вона заміжня, а він закоханий: що пов’язувало великих митців Софію Ротару та Володимира Івасюка

Софія Ротару та Володимир Івасюк назавжди будуть згадуватися у тісному зв'язку, бо два великі митці разом дали неймовірний поштовх розвитку українській естраді.

Володимир Івасюк — легенда, гордість та неослабний біль українського народу, почав працювати з теперішньою зіркою музичного олімпу Софією Ротару тоді, коли її ніхто й не знав. До зустрічі з ним Софія серйозно не планувала створювати свою співочу кар’єру. Та доля склалася так, що саме Володимир надихнув її на це й почав писати свої пісні для неї.

Цей творчий союз приніс славу обом. У своїх роздумах Софія Михайлівна неодноразово зазначала:

“Не знаю, як би склалася моя творча доля, якби ми розминулися з композитором Володимиром Івасюком”.

Вона з вдячністю називає його своїм композитором, пригадує, як мелодія, написана ним, відгукувалась у її серці. Можливо ця спорідненість душ й стала причиною неймовірної популярності обох.

Про самого композитора співачка каже, що він був неймовірно обдарованою людиною, з яким було легко та радісно працювати. Артистка вважає, що Володимир був рідкісним випадком, коли в одній особистості поєднуються краса душі з красою зовнішньою.

Романи приписували, але…

Всі знали, що Івасюк був щедрою людиною. Розповідають, що після того, як у 70 роках вони обидва зазнали шаленого успіху не тільки в країні, а й за її межами, після того, як вийшов їхній спільний альбом з 12 піснями, який потім мав 8 перевидань, композитор подарував співачці кільце з сапфіром та діамантами.

Володимир Івасюк та Софія Ротару
Що пов’язувало Софію Ротару та Володимира Івасюка

Після того цій парі приписували романи, але насправді митців пов’язувала творчість та робота. Софія у той час вже була заміжня. Її чоловік Анатолій Євдокименко для неї створив ансамбль “Червона рута”, в якому вона також співала пісні Івасюка. З ними ж вона зазнала міжнародної слави на фестивалях “Золотий Орфей” та “Бурштиновий соловей”.

Володимир же на той час був закоханим в іншу жінку — росіянку Тетяну Жукову.

Попри все, що пов’язувало Ротару з Івасюком, коли сталася жахлива трагедія з Володимиром, до якої приклала руку тодішня провладна структура, Софія не приїхала до нього на похорон.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.