Як виглядали Алла Мазур, Марічка Падалко і Наталія Мосейчук до роботи на 1+1? Зірок ТСН не впізнати (ФОТО)

Алла Мазур, Марічка Падалко, Наталія Мосейчук – незмінні ведучі ТСН вже багато років. Їхні обличчя знають мільйони глядачів та вже ніхто не пам'ятає, як вони виглядали на початку своєї кар'єри.

Медійні люди виходять в ефір лише після того, як стилісти та перукарі підберуть їм ідеальну зачіску, зроблять макіяж та підберуть вбрання. Багато телеведучих стають заручниками образів, які для них створили стилісти.

Пропонуємо порівняти, як виглядали найвідоміші ведучі ТСН до популярності, та як вони виглядають зараз.

Алла Мазур

Як виглядала Алла Мазур до роботи на 1+1

Алла Мазур працює на плюсах довше своїх колег. Вже 26 років Алла Григорівна веде телевізійну службу новин. Публіка полюбила ведучу не лише за її професіоналізм, а й за щирість та чесність.

Алла Мазур настільки віддана своїй роботі, що не поставила її на паузу, навіть коли боролася з онкологією. Жінка продовжувала вести ефіри ТСН, ховаючи наслідки хіміотерапії за перукою.

У 2021 році Мазур вразила публіку, вийшовши в ефір без перуки, з коротким волоссям. На той момент ведуча вже знаходилася у ремісії і вирішила поділитися з глядачами своєю історією. Алла Григорівна закликала глядачів уважно ставитися до свого здоров’я і реагувати на будь-які зміни у своєму організмі. Адже вчасно поставлений діагноз часто може врятувати життя.

Марічка Падалко

Як виглядала Марічка Падалко до роботи на 1+1

Ще одна ведуча ТСН Марічка Падалко на плюсах працює вже 20 років. Її кар’єра на 1+1 почалася з того, що Марічка вела спортивні новини. З 2006 року Падалко виходить в ефіри ТСН.

У 2020 році Марічка Падалко прославилася казусом у прямому ефірі. У телеведучої випав передній зуб. Та вона не розгубилася і швидко прибравши випавший зуб рукою, продовжила вести новини, як нівчому не бувало.

Наталія Мосейчук

Як виглядала Наталія Мосейчук до роботи на 1+1

Наталія Мосейчук працює на телебаченні майже 30 років. До того, як прийти на плюси, Наталія встигла попрацювати на місцевому телеканалі міста Житомир, на Інтері та 5-му каналі. Зараз Мосейчук не лише ведуча ТСН, а одна з провідних журналісток України. Жінка має багато власних проєктів і бере інтерв’ю у впливових особистостей. Так, за останній рік Мосейчук записала велике інтерв’ю з Президентом Зеленським, а також з начальником головного управління розвідки Кирилом Будановим.