Успадкував красу поп-діви: єдиний син Тіни Кароль росте копією зіркової мами, але на сцену не йде

Син Тіни Кароль Веніамін Огір втратив батька, коли йому було 5 років, а в 7 – хлопець поїхав жити в іншу країну без мами. Яким виріс син співачки – далі у матеріалі.

Тіна Кароль вийшла заміж за свого продюсера Євгена Огіра у 2008 році. В тому ж році у них народився син Веніамін. Та подружнє щастя було недовгим. У 2013 році Євген Огір помер від онкології, залишивши Тіну одну з дитиною на руках.

Після втрати чоловіка Тіна Кароль робила все, щоб виховати сина так, як того хотів його батько. Саме Євген Огір хотів, щоб Веніамін пішов у школу не в Україні, а в Британії. Кароль зізнається, рішення відправити 7-річного сина у лондонську школу-інтернат далося їй дуже важко. Її батьки та інші родичі відмовляли від цього рішення та Кароль зробила так, як цього хотів Євген Огір.

Тіна Кароль в пам'ять про чоловіка зробила фотосесію з дорослим сином
Тіна Кароль в пам’ять про чоловіка зробила фотосесію з дорослим сином

Також Кароль запевняє, що виховує сина не маминим синочком, а в суворості. Такі методи виховання дали свої плоди.

Зараз Веніаміну 14 років. Практично все своє свідоме життя хлопець прожив у Лондоні, то ж англійську мову він знає навіть краще української. Варто відзначити, що Кароль попіклувалася про те, що Веніамін знав і українську культуру. Співачка поселила сина не в гуртожиток при школі, а в українську родину, яка живе у Лондоні. Там хлопцю прививали любов до України і вчили українських традицій.

Син Тіни Кароль Веніамін
Як виглядає син Тіни Кароль

Веніамін навчається у престижній приватній лондонській школі і показує там відмінні результати. Крім того, хлопець має багато захоплень. Веніамін успадкував від зіркової мами музичний талант і займається грою на музичних інструментах. Також вже багато років Веня займається бойовим гопаком.

Тіна Кароль вперше за довгий час показала сина Веніаміна від Огіра
Тіна Кароль вперше за довгий час показала сина Веніаміна від Огіра

Варто відзначити, що Тіна Кароль хоч і не живе поряд з сином та має з ним дуже теплі і довірчі стосунки. Декілька разів на рік співачка разом з сином їздить на відпочинок до моря або в гори. Вони їздять лише вдвох, щоб провести час разом. Також Веніамін приїжджає до мами в Україну на всі канікули та свята.

Як виглядає син Тіни Кароль

Дивлячись на фото сина Кароль, важко не помітити, що він росте копією свого батька. Він такий же високий, має таку ж фігуру і схожі риси обличчя. Та щось у його зовнішності є і від зіркової мами.

Популярне

Схожі статті

Різні погляди, зради та конфлікти: чому Камалія розлучилася з мільярдером Захуром після 20 років шлюбу

Вже пройшло майже рік, як відома українська співачка Камалія оголосила про розлучення зі своїм чоловіком-мільярдером Захуром. Артистка досі приховує реальні причини розставання з чоловіком.

Рецепт дізналася від кухарів. Тепер готую тільки так, і завжди хочеться ще: шоколадна шарлотка з грушами

Шарлотка - це знайома всім і звична страва. Вона дуже проста, її можна подати на сніданок, обід, як десерт або взяти з собою на роботу. Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадної шарлотки.

З лососем і полуницею: переможниця “МастерШеф-12” показала новий рівень окрошки – рецепт вже тут

Валерія Матрохіна, українська кулінарка та переможниця проєкту "МастерШеф-12", на особистій сторінці в Інстаграмі розповіла, як готувати незвичайну окрошку.