Дівчина з Хмельницького, яка підкорила український шоу-бізнез: Леся Нікітюк зізналася, чому вона ще самотня

Деякі зірки шоу-бізнесу підкорюють мільйони людей своєю красою та харизмою, самі ж при цьому почуваються самотніми. Невже з великої кількості чоловіків, що їх оточують, не можна знайти собі пару?

Її часто називають “колишня Притули”, бо починала вона свій зірковий шлях тоді ще маловідомою ведучою з програми, яку вела поряд з відомим на той час Сергієм Притулою. Після того, як вона зайняла місце Ольги Фреймут, до неї спочатку віднеслися глядачі, що називається, “з прохолодою”. Але дівчина з Хмельницького Леся Нікітюк зуміла переконати всіх у тому, що вона — краща та закохати у себе глядацьку аудиторію.

Гуморна та відкрита жінка тримає за сімома замками двері у своє особисте життя, не впускаючи туди нікого. Хоча одного разу вона все ж таки причинила ті дверцята та розповіла в інтерв’ю Маші Єфросиніній про стосунки зі своїм сусідом, що тривали два з половиною роки. На жаль почуття не вдалося зберегти, причиною розриву стала Лесина робота та шалена популярність телеведучої.

19 жовтня цього року зірка екрану відсвяткувала 36 день свого народження та виклала в інстаграм своє фото.

Як бачимо, поряд з нею, як і раніше, немає чоловіка, що мав би бути у такий день. Отже, наскільки відомо, серце зірки є вільним.

Яким повинен бути обранець

Сама Леся дуже вимоглива до майбутнього обранця. Як зізнавалася Нікітюк, поряд з собою вона хоче бачити людину стресостійку, таку, що має почуття гумору та вміє приймати рішення, а потім відповідати за них. Він також повинен любити батьків, бути захисником та партнером.

І хоча дівчина інколи почувається самотньою, вона впевнена, що свою людину відчує серцем. Вона навіть планує своє весілля та відкладає на нього гроші. А поки що скрасити самотність їй допомагає блондин, на ім’я Рафік — улюблений пес телеведучої. Що ж все має свою ціну, і слава — теж.

Популярне

Схожі статті

Хто красивіший без марафету? Ольга та Наталія Сумські показалися без макіяжу і вразили природною красою

Сестер Ольгу та Наталію Сумських вважають одними з найкрасивіших жінок українського шоу-бізнесу. Так як виглядають акторки без макіяжу та марафету?

Невістка – в горлі кістка? Третя дружина Остапчука показала, який “багатий” стіл накрила для свекрухи

Великдень заведено відзначати всією родиною. От і батьки Володимира Остапчука вирішили відвідати сина з невісткою. Як зустріла молода невістка свекра та свекруху?

“Навіть для мене було занадто”: Оля Цибульська відверто зізналася, що стикнулася з сериозною недугою

Знаменита українська артистка Оля Цибульска поділилася з підписниками складною особистою історією, через яку зірка навіть не хоче зʼявлятися перед публікою. З чим довелося стикнутися співачці?