Не міняється з роками: лікар Комаровський відсвяткував 63 день народження в обіймах онуків та улюбленців

Цю людину багато хто знає й цінує завдяки телебаченню. Після виходу на екрани програми "Школа доктора Комаровського" численна армія батьків стала вважати його головним педіатром країни.

Євген Олегович Комаровський — педіатр, журналіст та письменник, а, головне, телеведучий та спеціаліст з виховання дітей з Харкова. Саме телебачення відкрило талановиту людину для українського глядача. Людям сподобалось, як ведучий програми “Школа доктора Комаровського” доступно відповідав на болючі питання батьків, що піклуються про здоров’я своїх дітей, як сміливо руйнував їх страхи та міфи.

Та після подій, що сталися в країні після 24 лютого 2022 року, пан Комаровський майже зник з радарів українців. Дехто навіть був впевненим, що лікар перебуває за кордоном. Тривалий час він нічого не розповідав про себе й у соцмережі.

В обіймах улюбленців

Та ось, нарешті, днями стало відомо, що Євген Комаровський відсвяткував свій 63 день народження, про що розповів на своїй сторінці в інстаграмі. Судячи з усього телеведучий все ж таки знаходиться в Україні, та, як відмічають його шанувальники, майже не змінився.

“Улюблені онуки, майже слухняні собаки, наш український садок із яблуками – що ще треба для щастя в день народження?”

Комаровський виклав в інстаграм чудову світлину, на якій він позує на фоні яблуні, що рясно вкрита жовто-зеленими яблуками, в компанії своїх улюбленців: онучки, онука та двох чудових породистих собак. Всі вони мають здоровий та щасливий вигляд, втім, як і повинно бути у родині лікаря, який багато років повчав українських батьків. Він побажав всім миру та тиші, що правда, російською мовою.

Його поціновувачі палко відгукнулися на появу лікаря та привітали його від щирого серця з Днем народження й побажали йому миру, здоров’я та щастя.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.