“Тільки частина”: Катя Осадча показала елітну косметику, якою намагається повернути молодість. Коштує чимало

Актриси, співачки, телеведучі — жінки, для яких зовнішність не просто важлива у житті, а є хіба що не головним "інструментом" їхньої професійної діяльності.

Важливість догляду за своїм зовнішнім виглядом визначається декількома факторами, серед яких: бажання, необхідність та фінансова можливість. І хоча, як відомо, роки все одно беруть своє, жінка у будь-якому віці намагається у міру сил виглядати, як мінімум, доглянутою.

Зіркова ведуча Катерина Осадча у свої 39 років не прагне мати вигляд юної дівчинки, але завдяки ретельному догляду за шкірою, волоссям та фігурою може собі дозволити показувати своє справжнє обличчя без макіяжу. Так, іноді вона на фото втомлена, іноді засмучена, але навіть тоді її обличчя чисте, гладеньке, без глибоких зморшків. Ті, хто її знає, впевнені, що вона не використовує для фото фільтри, щоб візуально прибрати свої недоліки.

Життя Катерини Осадчої не можна назвати простим та безтурботним. Вона рано відірвалася від родини. Буквально підлітком поїхала за кордон та будувала кар’єру без підтримки батьків. Рано вийшла заміж та народила первістка. У другому шлюбі стала мамою ще двох дітей.

Доглянута за будь-яких умов

Чесно кажучи, не багато знайдеться жінок, які б, поєднуючи материнство та кар’єру, на четвертому десятку років виглядали так, як Катерина. Хтось скаже, що матеріальний достаток впливає на це, хтось впевнений, що їй дісталися хороші гени. Катерина з цим не сперечається, але вважає, що потрібно самій докладати зусиль та слідкувати за собою. Саме тому вона часто на своїй сторінці в інстаграм розповідає про косметику та засоби догляду за шкірою та волоссям, якими користується сама.

Катерина Осадча
Катя Осадча показала частину елітної косметики, якою користується

Вона стверджує, що не робить уколів краси та інших косметологічних процедур, поки що сприймає себе такою, як є, але на придбання якісних засобів догляду за обличчям та тілом змушена витрачати чималі гроші, бо виглядати свіжо і молодо, окрім іншого, потребує її професія.

Популярне

Схожі статті

Готую замість Олів’є на свята! Салат “Ніжний” з крабовими паличками: можу з’їсти одразу 2 порції! Рецепт

Салат "Ніжний" дуже смачна та красива закуска, викладена шарами, яка прикрасить будь-який стіл. А приготувати такий салат зовсім не складно. Спробуйте!

Знаю секрет, як подати макарони для гостей на святковий стіл: роблю макаронні гнізда з фаршем і запікаю

Страви з макаронів зазвичай вживають у будень, та якщо зробити макаронні гнізда з фаршем та запекти у духовці, вийде настільки крутезно, що не соромно буде подати й на святковий стіл.

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.