Лесю Нікітюк привітали, а про Лободу всі забули: скільки років виповнилося Світлані і як вона зараз виглядає

Відома українська співачка Світлана Лобода нещодавно відзначила свій день народження. Знаменитість у своєму віці може похизуватись неймовірним зовнішнім виглядом

Світлана Лобода, відома українська співачка, нещодавно святкувала свій день народження. Знаменитість підкорила публіку екстравагантністю та особливим стилем. Пісні артистки слухають і в Україні, і далеко за її межами. Попри те, що останнім часом зірка часто стає головною героїнею чуток і скандалів, віддані шанувальники продовжують стежити за нею та захоплюватись її особистістю.

Скільки виповнилось Світлані Лободі

Знаменита українська співачка Світлана Лобода народилась 18 жовтня 1982 року у місті Київ. Цьогоріч артистка святкувала своє 41-річчя. У такому віці зірка вітчизняної естради може похизуватись неймовірною зовнішністю та неабиякою харизмою.

Як сьогодні виглядає відома українська співачка Світлана Лобода та що відомо про її життя
Як сьогодні виглядає відома українська співачка Світлана Лобода та що відомо про її життя

У свій день народження знаменитість також висловилась про те, чого бажає найбільше. Артистка зізналась, що у такі буремні часи вона мріє про те, аби всі діти зростали та проживали своє дитинство у мирі та спокої. Світлана Лобода висловила бажання, аби всі війни у світі закінчились, а люди мали змогу жити спокійно.

До слова, з нагоди свого дня народження знаменита українська співачка Світлана Лобода показала рідкісну фотографію з обома своїми доньками. Артистка опублікувала світлину, на якій обіймала молодшу Тільду та старшу Євангеліну. Зірка продемонструвала, якими схожими дівчатка ростуть на неї, а також зізналась, що саме в їхньому щасливому майбутньому бачить сенс свого життя.

Світлана Лобода з нагоди дня народження показала рідкісну фотографію зі своїми доньками
Світлана Лобода з нагоди дня народження показала рідкісну фотографію зі своїми доньками

Варто зазначити, що раніше відома українська співачка не показувала навіть маленької частини обличчя своєї молодшої доньки. Взагалі, Світлана Лобода ніколи не була любителькою виставляти на публіку подробиці свого особистого життя. Своїм донькам знаменитість вирішила подарувати спокійне життя без зайвої уваги.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.