Наталія Сумська показала, як сильно посивів Анатолій Хостікоєв: українського Сулеймана не впізнати

Султану Сулейману з українського серіалу "Роксолана" додалося років. Так, він посивів, але є ще порох у порохівницях, тому творчого натхнення йому не позичати.

Анатолій Хостікоєв цього року відсвяткував 70 річний ювілей. За плечима за 40 років служіння у Національному драматичному театрі імені Франка безліч ролей, робота над якими дала можливість з успіхом реалізувати себе у режисурі.

“В актора не може бути стелі – потрібно нескінченно йти вгору. Якщо ж намітити собі бар’єр, вище якого і не мрієш піднятися, – все, на творчій особистості можна ставити хрест “,- таким принципом керується актор та режисер.

Партнерів по сцені у митця за життя було чимало, але творчі тандеми з другом Богданом Бенюком та дружиною Наталією Сумською — особливий пласт життя чоловіка.

У 90-х роках Анатолія Хостікоєва було визнано секс-символом вітчизняного кінематографа. Всі, хто близько з ним знайом, вважають, що й сам чоловік має такі ж риси характеру, як і герої, образ яких він втілював у кіно: мужні, сильні, гарячі та імпульсивні. У цьому, мабуть, відіграли гени батьків: батько актора був осетин, а мати — українка.

Янгол-охоронець

Третю дружину Хостікоєва Наталію Сумську всі колеги та друзі називають не інакше як музою та янголом-охоронцем, якого митцю послав Господь. У цьому союзі народився не тільки син В’ячеслав, який також пішов стопами батьків та обрав акторську долю. Разом Наталія та Анатолій народили безліч театральних шедеврів.

Г
Грек Зорба. Вистава Анатолія Хостікоєва за мотивами роману Нікоса Казандзакіса «Я, Грек Зорба»

Продовжують вони працювати й зараз. Так, днями Наталія Сумська на своїй сторінці в інстаграмі виклала фото, на якому пан Анатолій готується до прем’єри нового спектаклю.

Анатолій
Анатолій Хостікоєв. Скриншот зі сторіз особистої сторінки Наталії Сумської

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.