Названий та рідні: подруга Ані Лорак гімнастка Лілія Подкопаєва розповіла, що відчуває до кожного з дітей

Сильні та цілеспрямовані люди, як правило, досягають успіхів в усьому: в роботі, творчості або спорті, в сім'ї та вихованні дітей. Вони вміють приймати важкі рішення, а потім відповідати за них.

Прикладом того є Олімпійська чемпіонка зі спортивної гімнастики Лілія Подкопаєва. Завдяки сталевому характеру тендітна дівчинка, яка виховувалась бабусею, досягла неймовірних результатів у спортивній кар’єрі. Але вона у своєму житті зробила те, на що зважиться не кожна пересічна людина.

Лілія Подкопаєва зараз мати трьох дітей: двох доньок та сина. Доньки у Лілії хоч і від різних чоловіків, але рідні, а от син — її названа дитина.

Справжнє диво

Коли гімнастка вийшла заміж вперше за бізнесмена Тимофія Нагорного, то лікарі повідомили парі, що Лілія не може мати дітей. Після того, як шок від сумної новини пройшов, жінка разом з чоловіком прийняла складне рішення — всиновити дитину. Пара об’їхала багато дитячих будинків країни й, нарешті, як згадує Подкопаєва, 6 місячний хлопчик “обрав її”. Сина назвали Вадимом. Мабуть, за такий вчинок Господь подарував парі майже рівно через рік власну дитину. Сама Лілія вважає це справжнім дивом. Доньку Лілія назвала Кароліною на честь своєї подруги Лорак.

Здавалося б, що все склалося щасливо, якби не розлучення з чоловіком. Але Лілія не була б по життю чемпіонкою, якби впала у відчай та склала руки. Вона знайшла в собі сили стати щасливою знову. Зараз у новому шлюбі в неї підростає донька Евеліна, якій цього року виповнилось 4.

Таким архівним фото поділилася Лілія.

Лілія, як матір, яка любить своїх дітей, для кожного з них знаходить слова любові та підтримки.

Вітаючи сина з Днем народження, вона називає його своєю “опорою та серцем”

“Я завжди пам’ятатиму нашу першу зустріч, коли взяла тебе на руки, коли поцілувала та обійняла тебе. Сину, смійся, люби, живи повним життям, роби помилки, вчися, будь міцніше!”,- наказує йому мама.

Старшу доньку вона закликає, вітаючи в інстаграмі, берегти “своє безмежне море”, яке у кожного в душі, пише, що “не може уявити світ без неї”. Ну, а молодшій донці, дістається уваги мами зараз більш за всіх. Не потрібно зайвих слів, достатньо подивитися пости Лілії під фото її крихітки.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.