Скільки дітей у Наталі Сумської та Хостікоєва на двох: сини стали відомими акторами, а донька змінила життя

Наталя Сумська має сина й доньку. У її благовірного Анатолія Хостікоєва двоє синів. На двох у них вийшло троє дітей. Чи всі вони пішли шляхом зіркових батьків?

До одруження з Наталею Сумською в Анатолія Хостікоєва було ще дві сім’ї. З актрисою Надією Кондратовською актор дітей не мав. У другому шлюбі з акторкою Любов’ю Куб’юк в чоловіка народився первісток Георгій.

Георгій та В’ячеслав Хостікоєви

У Наталі Сумської є донька Дарина від першого шлюбу з оператором Ігорем Мамаєм. Коли актриса вийшла заміж за колегу Анатолія Хостікоєва, у них з’явився син В’ячеслав.

Георгій Хостікоєв, 41 рік

В’ячеслав Хостікоєв

Тато назвав первістка на честь свого батька Георгієм. Син виріс дуже гарним й успадкував талант батьків. Він грає у театрі на Подолі й часто знімається в кіно та серіалах. Одружений з на рік старшою акторкою Мариною Ягодкіною, яку можна побачити в історичній стрічці “Богдан-Зиновій Хмельницький”.

Дарина Мамай-Сумська, 41 рік

Допоки Хостікоєв був одружений з іншою, Наталя Сумська перебувала в шлюбі з Ігорем Мамаєвим. Вони разом виховували доньку Дарину, а розлучилися, коли дівчинці було 7 років. Вітчим Анатолій у неї з’явився ще 7 років по тому.

Дарина Мамай-Сумська

Дарина мала намір стати актрисою, як мама, й успішно йшла до цієї мети. Натомість закохалася, і все кардинально змінилося. Дівчина вийшла заміж, народила доньку й відмовилася від кар’єри, присвятивши себе родині. Та за 3 роки овдовіла. Смерть чоловіка настільки підкосила молодичку, що вона перестала займатися будь-чим. Отак і залишилася на утримуванні матері.

В’ячеслав Хостікоєв, 27 років

В’ячеслав Хостікоєв з мамою Наталією Сумською

У шлюбі Сумської та Хостікоєва народився один-єдиний син. Звісно, коли виріс, він продовжив акторську династію. Молодик багато грає в театрі. Його можна побачити в комедії “Скажене весілля 3”.

Популярне

Схожі статті

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.