Їй під 40, а виглядає на 20: Тіна Кароль похвалилася соковитою фігурою в обтислій чорній сукні (ФОТО)

Популярна українська співачка Тіна Кароль вразила публіку своїм бездоганним виглядом. 38-річна артистка виглядає краще, ніж на початку своєї кар'єри.

Тіну Кароль називають однією з найкрасивіших жінок українського шоу-бізнесу. Вона тричі отримувала звання найкрасивішої за версією журналу VIVA. Це цілком виправдано, адже 38-річна артистка може похизуватися природною вродою без жодних пластичних операцій. Крім того, Тіна має жіночну фігуру, яку вдало вміє підкреслити одягом. Пишні локони, червона помада та замріяний погляд – саме такою знають Тіну її прихильники.

Нещодавно Тіна кароль у своєму Інстаграм-блозі похизувалася результатом нової фотосесії. На знімках співачка позувала в обтислій, чорній сукні, яка підкреслила її точну талію та пишний бюст.

Тіна Кароль похвалилася соковитою фігурою в обтислій чорній сукні
Тіна Кароль похвалилася соковитою фігурою в обтислій чорній сукні

Волосся Тіни було зачесане назад. Родзинкою образу став яскравий макіяж зі стрілками, який зробив погляд співачки хижим і звабливим.

У коментарях до знімків прихильники засипали співачку компліментами.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Неймовірної краси жінка”;
  • “Красуня! Жінка-кішка”;
  • “Вау! Неймовірна жінка”;
  • “Не можна бути такою красивою”;
  • “Сильна, красива і неповторна жінка”;
  • “Розкішна”;
  • “На цю красу неможливо надивитися”.

Сама ж Тіна Кароль у дописі до знімків написала про власну самотність.

П’єдестал – це самотність, але також самотність є п’єдесталом. Вона може бути джерелом натхнення і саморозвитку. Самотність може бути тимчасовою, але її користь і значимість залишаються незмінними у творчості.

, – написала співачка.

Варто відзначити, що Тіна Кароль дійсно всю себе присвятила творчості. Можливо саме тому вона досі самотня, хоча після смерті її чоловіка Євгена Огіра пройшло вже 10 років. Артистка зізнається, що вона наразі готова впустити у своє життя нового чоловіка. Ба більше, Тіна мріє ще раз відчути радість материнства. Та не все так просто, співачка вже настільки звикла бути самотньою, самостійною і незалежною, що знайти підходящого чоловіка їй не вдається.

Популярне

Схожі статті

Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова показала племінницю, яка стала захисницею: “В добру дорогу, рідна”

Нещодавно дружина популярного співака Віктора Павліка, відома блогерка Катя Репяхова вирішила поділитися зі своїми шанувальниками новиною — її племінниця стала захисницею.

Шеф-кухар із культового ресторану розкрив свій секрет соковитих свинячих стейків: легкий рецепт із начинкою

Свинячі стейки з начинкою — страва, яка приносить багатьом не тільки насолоду від їжі, але й справжню радість від кулінарного відкриття, від емоційного враження, яке вона залишає.

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".