Софія Ротару показала, як виглядає могила її чоловіка Євдокименка: видно, що співачка дуже його любила

Відома українська співачка Софія Ротару показала могилу свого чоловіка Анатолія Євдокименка. Як виглядає місце, де популярний артист спочиває вже 21 рік?

Софія Ротару, відома українська співачка, наразі вже не займається своєю професійною діяльністю, втім продовжує підтримувати зв’язок із шанувальниками. На особистій сторінці знаменитості в соціальній мережі Інстаграм час від часу з’являються нові дописи та фотографії, завдяки яким артистка показує підписникам, що відбувається в її житті.

Так, наприклад, цього разу Софія Ротару пригадала свого покійного чоловіка Анатолія Євдокименка, якого не стало понад 20 років тому. У своєму Інстаграм-блозі співачка опублікувала світлину з кладовища, біля могили свого обранця. Артистка продемонструвала доглянуте місце, де і спочиває її чоловік. Біля пам’ятника зірка разом із рідними облаштувала красивий квітник, залишивши місце для свічок пам’яті і букетів свіжих квітів.

Софія Ротару показала кадри з кладовища, де спочиває її чоловік Анатолій Євдокименко
Софія Ротару показала кадри з кладовища, де спочиває її чоловік Анатолій Євдокименко

Нову світлину, яку артистка опублікувала на своїй сторінці, вона прокоментувала лаконічно і без зайвих слів, зазначивши, що вже 21 рік живе без кохання всього свого життя. Варто зазначити, що знаменитість не розповідає про те, де наразі перебуває. Ще минулого року зірка повідомляла, що повернулась до рідної Чернівецької області, але після цього не розповідала про своє місцеперебування.

Можна припустити, що Софія Ротару прибула до Києва, адже її чоловік похований на Байковому кладовищі. Аби вшанувати пам’ять коханого Анатолія Євдокименка, артистка приїхала до української столиці та відвідала могилу свого покійного чоловіка.

Софія Ротару та Анатолій Євдокименко були разом усе життя, поки артист не помер
Софія Ротару та Анатолій Євдокименко були разом усе життя, поки артист не помер

Нагадаємо, що відома українська артистка перебувала у шлюбі зі своїм чоловіком Анатолієм Євдокименком понад 30 років. Зіркова пара побралась наприкінці вересня 1968 року, а 2002 року чоловіка Софії Ротару забрала хвороба. У знаменитої пари залишився спільний син, який подарував батькам двох онуків.

Популярне

Схожі статті

Спробуйте один раз – будете робити постійно. Простий рецепт приготування сирних пончиків: тануть у роті

Повітряні пончики – дуже смачний десерт з кисломолочного сиру, який з легкістю можна приготувати вдома. Рецепт простий і зрозумілий, а смак виходить неперевершеним.

На цю вечерю прибігають навіть сусіди. Просто, але як же смачно виходить: курячий суп із сирними кульками

Суп - це знайома всім проста і смачна страва, яка також вважається корисною. Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт курячого супу з сирними кульками, який сподобається кожному з першої ж спроби.

Беру курку та помідори і готую геніальний салат: оригінальний рецепт з доступних продуктів на свято

Приготуйте цю страву один раз і ви будете робити її постійно. З найпростіших продуктів виходить оригінальний салат, який з легкістю стане зіркою святкового столу.