Сини Діми Монатіка достроково зустріли Геловін: як навчається хлопчикам після повернення в Україну

Родина Монатиків у 2022 році мешкала порізно, оскільки Ірина з дітьми виїхала за кордон. Та згодом повернулася разом із хлопчиками в Україну.

7-річний Даня та 6-річний Платон Монатики 1 вересня пішли вже до української школи. Простежити етапи навчання зіркових нащадків можна за Інстаграм-акаунтом Ірини. Ось мама двох дітей виставила пост, де вони з чоловіком ведуть дітей до школи.

Родина Монатиків у школі 1 вересня

Всі нарядно вбралися у вишиванки. Один з малюків тримає букет соняхів у руках. Дружина Монатіка подякувала за щастя вести дітей до школи ЗСУ й висловила сподівання, що невдовзі діточки всієї країни навчатимуться під мирним небом.

Ірина Монатік з синами

На іншій світлині Ірина хвалиться спортивним костюмом від українського бренду просто в ліфті, допоки Даня з Платоном всю увагу перемкнули на гаджети. Вбрання жінки підписники схвалили, от тільки зауважили, що ціни на подібні товари дуже сильно кусаються.

Не залишився осторонь дитячої тематики й глава родини. Діма Монатік взяв участь у підготовці благодійної колекції заради допомоги осиротілим під час війни дітям. Виконавець головний меседж акції “Будь собою” переклав на гарні текст та музику. А записати трек йому допомогли двоє синів.

У п’ятницю в школі, де навчаються хлопчики, відзначали Гелловін, дозволивши учням не приходити в шкільній формі. Отак і з’явилися в стінах навчального закладу динозавр та прибулець. Викладаючи в Інсту відео з цими дивними героями, Ірина відзначила:

“Всім бажаємо гарної п’ятниці”.

Подібна колаборація припала до душі підписникам сторінки жінки. Слава Дьомін відзначив, що у такому костюмі ходить на роботу. Щасливий татусь відзначив, що сходить у Пікачу. Багато хто цікавився, де можна взяти подібні яскраві костюми.

Популярне

Схожі статті

Секрет дізналася від кондитерів. Для медовика використовую тільки цей варіант: рецепт медового тіста

Усі ми любимо десерти і регулярно їх готуємо. Звичайне тісто часом набридає, але ж можна приготувати особливе. Сьогодні ми підготували рецепт медового тіста, яке підійде для будь-якої випічки.

Смаколик дитинства. Рецепт привезла з села. Вечір без них не минає: пишні пиріжки з яблуками та вишнями

Пиріжки з яблуками та вишнею з дріжджового тіста - зразок простої, смачної та ароматної домашньої випічки. Краще, що може бути вранці або ввечері із чашечкою гарячого чаю, кави чи какао.

Таку вечерю і на святковий стіл можна: мʼясо в горщиках з картоплею та грибами. Аромат чули навіть сусіди

Коли закінчилися всі можливі та неможливі ідеї, що готувати, виручить старі-добрі горщики. В них можна запекти мʼясо з картоплею та грибами, що стане відмінною вечерею навіть за святковим столом.