Два нещасливих кохання Анни Різатдінової: олігарх покинув спортсменку, в іншому разі розлучила відстань

Нині Анна Різатдінова змушена перебувати в Іспанії, рятуючи сина від війни. Прихильників гімнастки цікавить, як розвивався роман гімнастки з олігархом Олександром Онищенком.

З першої зустрічі з колишнім нардепом Олександром Онищенком Анна Різатдінова втямила – це не просте знайомство, воно має перерости у дещо більше. Вона й раніше перетиналася з чоловіком, оскільки він теж був спортсменом. Та спочатку спрямовувала всі сили на отримання олімпійської медалі.

Анна Різатдінова з Олександром Онищенком

Коли мету в Ріо було досягнуто, дівчина озирнулася довкола. Їхнє перше побачення відбулося в Парижі. Анна була в цьому місті неодноразово на змаганнях, але завжди бракувало часу пройтися по туристичних маршрутах. Тепер кавалер надав їй таку можливість.

Роман закрутився дуже швидко, й Різатдінова завагітніла. На світ з’явився синочок Рома як дві краплі води схожий на свого татка. Батьки не схвалювали подібні стосунки, адже донька Олександра була практично ровесницею Анни. Та коли познайомилися з Онищенком, відразу ж змінили свою думку.

Син Руслан є копією тата Олександра Онищенка

Звісно, різниця у віці у 24 роки давалася взнаки. У них були різні уподобання, вони виховувалися на різних книжках та фільмах. Але був і об’єднавчий момент – жага до спортивних перемог.

З гімнастичними виступами Анна розпрощалася й повністю розчинилася в чоловіку. Переїхала за ним жити за кордон, навчилася готувати. Робила все, аби догодити коханому. Напевно, саме через це і набридла олігарху так швидко.

Нині Олександр Онищенко не бачиться з сином

Розрив з Олександром через 2 роки після народження сина Різатдінова переживала дуже тяжко з істериками й поганим настроєм. Олександр нині не спілкується з 6-річним сином, але фінансово підтримує колишню дружину й нащадка.

Анна знайшла в собі сили жити далі. Навіть зважилася на нові стосунки з чоловіком. Але клята війна втрутилася й сюди. Різатдінова виїхала за межі України, забравши сина, а коханий залишився. Поступово їхній роман зійшов нанівець через тривалу розлуку.

Популярне

Схожі статті

Як виглядає квартира Ліни Костенко: найвідоміша поетеса України прийняла до себе в гості Віталія Кличка

Ліна Костенко за багато років своєї творчості стала справжньою легендою у світі мистецтва. Нещодавно до неї в гості завітав мер Києва Віталій Кличко. Що ж сталося і до чого тут Валерій Залужний.

Актори “Дизель Шоу” Вікторія Булітко і Євген Сморигін офіційно 9 років разом: важлива дата у пари гумористів

Вікторія Булітко та Євген Сморигін відсвяткували свою творчу річницю. Команді "Дизель Шоу" виповнилося 9 років. Про це актори розповіли в Instagram.

Випросила рецепт у ресторані. Виходить дуже красиво і незвично: куряча грудка в горіховому паніруванні

Смачна і ситна вечеря на всю сім'ю не обов'язково має вимагати безліч інгредієнтів і сил. Сьогодні ми підготували простий рецепт курячої грудки в горіховому паніруванні, який сподобається кожному.