Ольга Сумська, Остап Ступка, Софія Ротару не виховували первістків: діти зростали з бабусями та дідусями

Зірковим батькам зазвичай ніколи опікуватися власними дітьми. От і проводять дитинство малюки в родинах бабусь та дідусів. Не оминула подібна доля Тоню Паперну, Дмитра Ступку, Руслана Євдокименка.

Тоня Паперна

Мама дівчинки Ольга Сумська розлучилася з татом Євгеном Паперним, коли Тоня була ще зовсім маленькою. Оскільки невдовзі актриса вийшла заміж удруге за Віталія Борисюка, то їй було не до дитини-первістка.

Тоня Паперна з мамою Ольгою Сумською

Отже, дитячі роки Паперна провела переважно з бабусею та дідусем. Вона з теплотою пригадує, як разом із дідусем вибиралися з етюдником на природу й малювали осінь. За лаштунками Тоня теж частенько перебувала, але актрисою тоді бути не хотіла. Мріяла, що коли виросте, стане бізнесвумен.

Дмитро Ступка

Коли хлопчик народився на світ, його татусю було всього 19 років. Звісно, в такому юному віці Остапу Ступці було не до виховання первістка. У нього були зовсім інші пріоритети в житті.

Дмитро Ступка з дідусем Богданом

Тож хлопчик переважно проводив час у родині свого зіркового дідуся Богдана Ступки. Стосунки між бабусею, колишньою балериною, та дідусем стали для хлопчика ідеалом. Він теж волів би, щоб його дружина займалася затишком у домі, а не робила кар’єру.

Руслан Євдокименко

Нині Софія Ротару страшенно шкодує, що народила лише одного сина, але в юності вони з чоловіком Анатолієм Євдокименком були настільки захоплені творчістю, що про інше не думали. Навіть щоб народити цю дитину, Соні довелося піти на хитрість.

Руслан Євдокименко з мамою Софією Ротару та батьком Анатолієм

Сказала, що завагітніла, чоловік втратив пильність, і все сталося. Коли Русланчик з’явився на світ, свекруха лежала в лікарні, тож допомагав няньчити малюка свекор. Отак і зростав перші роки хлопчик у дідуся, допоки батьки гастролювали по всіх усюдах.

Популярне

Схожі статті

Картопля й трошки фаршу: неймовірні трикутнички у сковорідці печу по 3 рази на тиждень, а просять частіше

Сьогодні ми пропонуємо вам спробувати щось зовсім особливе — простий, але надзвичайно смачний рецепт, який вразить вас своєю простотою та неповторним смаком.

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.