Каменських у “спортивках” показала свій спортивний ранок: Потап не підтримує дружину у прагненні схуднути

Відома українська артистка після повернення з Барселони показала, як проводить свої ранки. Співачка приділяє чимало увагу заняттям спортом, тому день починає у тренажерному залі

Настя Каменських, відома українська співачка, активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. Знаменитість часто ділиться зі своїми шанувальниками цікавими фото та відео, а також завжди намагається розповідати про найостанніші цікаві події у своєму житті. Так, наприклад, нещодавно співачка показала, як проводить свій ранок. Виявляється, день артистка починає з корисних занять.

Каменських показала свій ранок

У своєму блозі знаменитість показала ранкову світлину, яку зробила у спортивній залі. Настя Каменських на свіжій фотографії позувала у чорних лосинах та спортивній футболці кольору хакі. Напис на кофтинці яскравого відтінку додавав особливого настрою образу артистки, а її спокійна та стримана усмішка демонструвала чудовий настрій з самого ранку.

Настя Каменських показалась у спортивній залі та зізналась, як починає свій день
Настя Каменських показалась у спортивній залі та зізналась, як починає свій день

Варто зазначити, що вже декілька років поспіль Настя Каменських особливу увагу приділяє своєму здоров’ю та фігурі. Артистка дотримується правильного харчування та активно займається спортом.

Нагадаємо, що не так давно зіркову пару заскочили в одному з аеропортів Варшави. Настя Каменських та її чоловік Олексій Потапенко складали свою ручну поклажу на рейсі, який прямував з Польщі до Іспанії. Врешті, артисти висадились у Барселоні, але своїм шанувальникам вирішили не розповідати, навіщо полетіли з Києва. Щоправда, Потап на своїй Інстаграм-сторінці натякнув на причини.

Настя Каменських та Олексій Потапенко нещодавно літали до Барселони
Настя Каменських та Олексій Потапенко нещодавно літали до Барселони

Так, після хвилі запитань про те, чому знаменитості вирішили полетіти до Барселони, Олексій Потапенко на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм опублікував допис, в якому заговорив про благодійність і допомогу. Артист зазначив, що наразі він “пливе між концертами”, але вже зовсім скоро повернеться до рідного дому і побачить рідні обличчя.

Популярне

Схожі статті

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.