37-річна Ірина Сопонару в стрижці з чубчиком здивувала прихильників: зірка змінилася до невпізнання

Недільного дня Ірина Сопонару відзначила 37-річчя. З цієї нагоди зірку "Жіночого кварталу" запросили в програму "Сніданок з 1+1". Глядачі були вражені новим іміджем гумористки.

Впізнати Ірину Сопонару в новій зачісці з чубчиком і заокругленими щічками просто неможливо. Зіркова гостя говорила про дитинство, юність, заручини й хвалилася каблучкою від нареченого-англійця. А присутні в студії ведучі не могли відвести погляду від актриси.

У 37 років Ірина Сопонару кардинально змінилася

Навіть поцікавилися, у зв’язку з чим зірка настільки кардинально змінила імідж. Ірина зізналася, що нічого видатного в житті не трапилося. Просто захотілося чогось новенького. Розмірковувала над пірсингом, але не наважилася. Натомість нову зачіску з чубчиком зробила залюбки.

Ірина Сопонару з нареченим Рісом

Глядачі взялися жваво обговорювати вигляд гумористки. Дійшли висновку, що круглі щічки та безрозмірна кофта приховують жіночу таємницю. Напевно, Сопонару перебуває при надії, тому і поповнішала:

“Я вважаю, що Іра вагітна. Ну, якщо це зміна іміджу, то спроба не вдала”.

Щоправда, переважна більшість прихильників схилилися до думки, що знаменитість усе ж не чекає на дитину, а трішки перестаралася з ботоксом:

“Що ти з собою зробила, Ірино, навіщо? Ти гарніша була”.

“Це що, бджоли покусали? Сама худенька, а обличчя на вигляд “важке”. Зловживання процедурами дає зворотний ефект”.

“Сама на себе не схожа”.

Обручка Ірини Сопонару

Тепер кожен може порівняти світлини Ірини до дня народження й після і зробити висновки, чи пішла нареченій на користь зміна іміджу. Якщо зірка й справді перебуває при надії, то доведеться пришвидшитися з весіллям. Раніше Сопонару сповіщала, що шлюбна церемонія запланована на травень. Можливо, знаменитість планує спочатку народити нащадка, а вже потім відгуляти весілля.

Популярне

Схожі статті

Годую домашніх не простою яєчнею, а в помідорах: таку яскраву запіканку обожнюють і дорослі, й діти

Яєчню на сніданок полюбляють усі. Але якщо придумати неординарну подачу в помідорах, то страва піде з неабиякою насолодою, зарядивши чудовим настроєм на весь робочий день.

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!