Може повторити долю Віри Брежнєвої: поки ще дружина Валерія Меладзе Джанабаєва показала мішки під очима

Шанувальників творчості братів Меладзе надзвичайно приголомшила новина про розлучення Костянтина з Вірою Брежнєвою. Схоже, подібна доля очікує найближчим часом і дружину Валерія.

Чутки про негаразди в родині Валерія Меладзе та його другої дружини Альбіни Джанабаєвої останнім часом постійно гуляють в інфопросторі. Через цькування в росії, артист воліє переважну частину часу проводити за кордоном.

Альбіна Джанабаєва удає, що у них Валерієм Меладзе все добре

В нього заплановано купу концертів у європейських країнах, був тур по Америці, корпоративи в ОАЕ та інших місцях скупчення багатіїв. Тим часом Альбіна Джанабаєва, якщо вірити соцмережам, має постійне місце перебування у москві, а значить, чоловіка у поїздках не супроводжує.

Альбіна Джанабаєва й Валерій Меладзе з їхніми спільними дітьми

Нещодавно Меладзе-співак видавав заміж свою старшу доньку. Гучне весілля відбулося в Грузії. Артист під час шикарного грузинського застілля веселився, як міг. І кавказькі тости проголошував, і з рогу вино пив, і виконував власні хіти для публіки, що зібралася, аби привітати молодят.

От тільки на численних відео з місця гулянки, які потрапили в мережу, дружину Валерія ніхто не помітив. Перша дружина була, їхні спільні доньки теж. Чому ж Меладзе проігнорував благовірну і не взяв на родинне свято?

Альбіна Джанабаєва показалася без мейкапу

44-річна Альбіна Джанабаєва всіма силами намагається довести публіці, що в її родині все гаразд, і вони з чоловіком разом. Навіть зрідка викладає спільні світлини. Але останні селфі у Сторіз, де жінка перебуває без макіяжу, свідчать про інше – у такому вигляді захопити увагу грузинського мачо практично неможливо.

Попри швидке згасання, Альбіна хоче показати, що все гаразд, і викладає поряд зі своєю світлиною з мішками під очима ще й фото горобини. Напевно, натякає, що “в 45 баба ягодка опять”. Але ж чудово розуміє, що довкола купа молодих дівчат, які ладні відбити у неї Валерія так само як колись вона вчинила з його першою дружиною. І троє дітей у цьому питанні на заваді не стануть.

Популярне

Схожі статті

“Поринути у рожеві хмари”: Настя Каменських розповіла про плани на майбутнє, в яких нема згадки про Потапа

Настя Каменських поділилась роздумами щодо творчих планів на майбутнє та оприлюднила знімок, на якому попозувала за роботою у студії звукозапису.

Як свати перестали бути сватами: Анна Кошмал й Олександр Феклістов про колишніх колег по комедійному серіалу

Працюючи з колегами пліч-о-пліч й обмежуючись рамками професійних стосунків, не завжди розумієш, які люди поряд з тобою і, щобільше, які в них політичні погляди.

Цукерки давно не купую, бо готую з вівсянки та сухофруктів: без цукру і клопотів. Домашні ласощі за хвилини!

Домашні цукерки з вівсянки відмінно смакують до чашки чаю й швидко втамують голод. Ці солодощі досить варіативні, адже можна додавати улюблені сухофрукти та горіхи.