У 40-річної Каті Осадчої власні харчові особливості: яку вагу й зріст має телеведуча за таких обставин

Катя Осадча багато років є для українців ідеалом стилю та краси. Тому прихильниці ведучої бажають знати, яку вагу має знаменитість і яким чином досягає подібних результатів.

У свої 40 років Катерина Осадча виглядає просто ідеально – ні тобі подвійного підборіддя, ні обвислого животика. Підписниці в Інстаграмі знаменитості вирішили поцікавитися секретом ідеальної форми мами трьох дітей.

Осадча чесно відповіла, що нічого особливо не робить. При зрості у 180 см знаменитість має вагу 65 кг. Коли в Каті спитали про вагу, вона спочатку назвала 75 кг, але фани не повірили, перепитали. З’ясувалося, що Катя просто помилилася цифрою і важить на 10 кг менше.

40-річна Катя Осадча відкрила секрети власної молодості

Замолоду жінка була моделлю, тому звикла до роздільного харчування, ніколи не змішуючи білки з вуглеводами. Якщо їсть м’ясо чи рибу, то виключно з салатом, але без картоплі чи каші. А може задовольнятися одним салатом.

Час доби також має важливе значення, певна Осадча. Тому після 15 години не вживає, хліба, будь-яких солодощів і навіть фруктів. Хоча з цього правила зрідка робить виключення, щоб побалувати себе чимось смачненьким.

40-річна Катя Осадча відкрила секрети власної молодості

Всі українці нині перебувають у стані депресії й тривожному очікуванні. Катю рятують від нападів поганого настрою і змушують триматися в тонусі її менші діти. Данилку нині всього 2 роки, а Вані – 6. Тому матуся має завжди бути у стані бойової готовності.

Піднімачі настрою для Осадчої та Горбунова

На питання підписників, чи не планують вони з Юрієм Горбуновим підвищити кількість “піднімачів настрою”, Осадча зізналася, що навіть Данилка не планували. Все вийшло саме собою.

Юра не проти мати ще й донечку. Був час, коли вони серйозно замислювалися над питанням усиновлення дитини, долю якої скалічила війна. Але вирішили перенести подібне питання на деякий час, дочекавшись нашої перемоги.