Жіночні рукавички та величезний перстень від коханого: Світлана Лобода вперше показала свого обранця (ФОТО)

Відома українська співачка Світлана Лобода вперше продемонструвала свого нового обранця. Знаменитість також показала вишуканий подарунок від чоловіка

Світлана Лобода, відома українська співачка, раніше розповідала про своє особисте життя. В інтерв’ю для Аліни Доротюк артистка повідомила, що перебуває у стосунках. Разом із тим, знаменитість зазначила, що наразі не хоче розкривати подробиць щодо того, ким є її новий бойфренд, чим він займається та як виглядає.

Тепер же на особистій сторінці Лободи у соціальній мережі Інстаграм з’явилась нова світлина. Артистка продемонструвала, як провела вечір зі своїм коханим чоловіком. Відома українська співачка розмістила кадр, на якому можна помітити руку її бойфренда. Раніше артистка взагалі не показувала чоловіка, тому навіть така деталь стала особливою для її шанувальників.

Світлана Лобода вперше засвітила свого нового бойфренда, про якого раніше розповідала
Світлана Лобода вперше засвітила свого нового бойфренда, про якого раніше розповідала

До слова, на опублікованій світлині можна було також помітити вишуканий подарунок від чоловіка – красивий букет білих квітів. Варто припустити, що обручка, яка красувалась на безіменному пальці лівої руки Світлани Лобода, також від її загадкового кавалера.

Загальна атмосфера опублікованого кадру натякає на те, що в закоханих було романтичне побачення. Так, Світлана Лобода одягла жіночні рукавички та сукню, а її коханий був у костюмі. Ймовірно, зіркова пара відвідала один із ресторанів міста, в якому вони живуть. Після побачення Світлана Лобода вирішила зробити фотографію в елітному авто свого коханого.

Світлана Лобода показала романтичну фотографію зі своїм загадковим обранцем
Світлана Лобода показала романтичну фотографію зі своїм загадковим обранцем

Нагадаємо, що відома українська співачка ще 2021 року заявляла про те, що перебуває у стосунках із чоловіком, разом з яким проживає в Європі. Так, артистці приписують роман з вірменином Артуром Гранцем. За відкритою інформацією, він є власником швейцарської компанії Mimier Holding.

Популярне

Схожі статті

Такого ще не бачила. Готується просто, а дивує навіть професіоналів: рецепт відкритих пельменів на сковороді

Пельмені - це знайома всім, проста і смачна страва. Але навіть їх можна приготувати креативно і незвично. Сьогодні ми підготували рецепт відкритих пельменів у ніжному тісті. Сподобається кожному.

Настя Каменських вперше заговорила про розлучення з Потапом і стосунки з молодим співаком: “Він креативний”

Українська співачка Настя Каменських вперше заговорила про свого нового фаворита – молодого та харизматичного красеня. А ось про стосунки з Потапом артистка була не багатослівною.

Так салат “Вінегрет” ніхто не готує, а хто пробує – дивується: роблю його по-новому з секретним інгредієнтом

Спробуйте приготувати "Вінегрет" з додаванням секретного інгредієнта, завдяки якому салат набуде зовсім нового смаку, і ви більше ніколи не готуватимете по-іншому.