Один таємно одружився і став батьком, інший мовчить як риба: чоловіки, в яких була закохана Тіна Кароль

Після смерті законного чоловіка Тіні Кароль не дуже щастить із чоловіками. Були в неї стосунки з Даном Баланом та Іваном NAVI, але все це зійшло нанівець, і зірка знову самотня.

Дан Балан

За розвитком стосунків Тіни Кароль та Дана Балана на шоу “Голос країни 9” споглядала вся країна. Зіркові тренери постійно підморгували одне одному, робили компліменти та обмінювалися милими подаруночками.

Тіна Кароль і Дан Балан

Згодом вони дозволили собі обійми й навіть заспівали дуетом в один мікрофон, ледь не торкаючись губами одне одного. А коли на шоу завітала мама Балана й виконала української весільної пісні, всі просто ахнули в очікуванні новини про весілля.

Та проєкт закінчився, Тіна записала дует з Андрієм Хливнюком, Дан поїхав гастролювати з казахською співачкою Індірою Єдільбаєвою. А продюсер “Голосу” Володимир Завадюк узагалі зізнався, що помітивши “хімію” між тренерами, вирішив красиво це обіграти, щоб привернути увагу глядачів до талант-шоу.

Ivan NAVI

Вже після епопеї з Даном Баланом доля звела Тіну Кароль з Іваном Сяркевичем. Вони познайомилися у рамках проєкту “Молода кров”, коли співачка записувала дуети з перспективними виконавцями.

Тіна Кароль та Ivan NAVI

Тіна сама обрала серед інших цього артиста, а щойно поспілкувалася з ним, не стримала емоцій, сповістивши, що Іван саме “той хороший хлопець, за якого хочеться вийти заміж”. Вони випустили разом романтичне відео на пісню-lovestory “Ангели все знають”.

За сюжетом кліпу Тіна з Іваном гуляють різними локаціями Львова, ніжно тримаючись за руки й обіймаючись. Після того Кароль зверталася до Івана в мережі, запрошуючи на побачення в місті Лева, а він обіцяв у відповідь провести екскурсію.

Ivan NAVI з дружиною і первістком

Згодом стало відомо, що Ivan NAVI одружився з хірургинею Романією, і в них з’явився первісток Дарій.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.