facebook

Як виглядає чоловік Ніни Матвієнко, який пережив дружину: провів артистку в останню путь весь в чорному

На початку жовтня цього року у вічність відійшла легендарна артистка Ніна Матвієнко. Як виглядає чоловік співачки, з яким вона провела все життя та виховала трьох дітей?

Однієї з найвідоміших українських співачок Ніни Матвієнко не стало 8 жовтня 2023 року. Знаменитість не дожила до свого дня народження декілька днів, відійшовши у вічність після тривалої боротьби із захворюванням, яке родина артистки тримає у таємниці. Для всієї України новина стала справжньою трагедією – у такі важкі часи творчість та щира усмішка Ніни Митрофанівни неабияк підтримувала українців.

Втім, найважче подію переживають найрідніші люди, які були у житті Матвієнко старшої – її донька Тоня зі своєю родиною, двоє синів зірки та її чоловік Петро Гончар, український художник. Стосунки зіркової пари пережили чимало випробувань, але врешті вони залишались разом до самого кінця. Чоловік Ніни Матвієнко, звісно, прийшов на церемонію прощання з коханням усього свого життя.

Як на похороні Ніни Матвієнко виглядав її чоловік Петро Гончар
Як на похороні Ніни Матвієнко виглядав її чоловік Петро Гончар

На похороні знаменитий український художник, як і заведено, був у чорному одязі. Петра Гончара було важко впізнати – на його обличчі відбивалось стільки скорботи та важких емоцій, що митець буквально перетворився на іншу людину. На відміну від своєї доньки Тоні Матвієнко, яка виховано та стримано дарувала гостям невелику усмішку на знак вдячності за пам’ять про маму, Петро Гончар увесь час зберігав один і той самий вираз обличчя.

Петра Гончара було не впізнати у день прощання з його померлою дружиною Ніною Матвієнко
Петра Гончара було не впізнати у день прощання з його померлою дружиною Ніною Матвієнко

Нагадаємо, що похорон відомої української артистки пройшов 11 жовтня. Віддати шану знаменитості прийшло чимало відомих українських постатей. На церемонію прощання завітали й молоді представники вітчизняної сцени, й колеги Ніни Матвієнко, з якими вона свого часу починала кар’єру. Крім того, на похороні можна було побачити й представників політики. Так, провести в останню путь Народну артистку прийшов київський мер Віталій Кличко та спікер Верховної Ради Руслан Стефанчук.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.