Ауріка Ротару відкрила місце перебування сестри: “Соня – під Києвом у своєму будинку. Син Руслан – із нею”

Днями сестра Софії Ротару Ауріка відзначила 65-річний ювілей. Зустрівшись із журналістами, розповіла багато родинних секретів. Зокрема, сповістила, де перебуває знаменита старша сестра.

За словами Ауріки Ротару, Софія Михайлівна з України нікуди не виїжджала. Вона продовжує мешкати у родинному гніздечку під Києвом попри повідомлення в пресі, що виїхала за кордон. Подейкували, що народна артистка перебралася до Італії чи навіть до Америки, де має нерухомість.

Сестри Софія та Ауріка Ротару

Однак родичка краще знає, що після виїзду з Криму сестра мешкає у селищі П’ятихатки. Більш того, син Руслан, який безрезультатно намагався покинути країну у 2022 році та був завернутий прикордонниками, перебуває поруч із мамою:

“Соня – під Києвом, у своєму будинку, як завжди. Син Руслан – із нею. Так було й раніше – вони живуть там усі разом, як у минулі роки”.

Тоді незаконно перетнути кордон України разом із Русланом Євдокименком намагався і його син Анатолій. Онуку Софії Ротару врешті вдалося це якимось чином зробити й опинитися в Європі. Батько ж про себе відтоді не давав жодних звісток.

Будинок Софії Ротару

Будинок, в якому мешкає родина Ротару, стоїть серед соснових дерев. Він доволі великий, має панорамні вікна. Поряд будиночок для гостей й альтанка для відпочинку. Господиня попри поважний вік залюбки копирсається у землі. Навіть результати своєї праці виклала якось в Інстаграм. Тож разом із шикарною клумбою квітів усі побачили гарний маєток Софії Михайлівни.

Основний будинок і для гостей на обійсті Софії Ротару

В Ауріки Ротару, яку насправді звати Аурелією, теж є власний будинок неподалік столиці. Там у неї чималий город та сад. У тепличці жінка вирощує помідори, огірки, перець, баклажани без нітратів. Є полуниця, аґрус, смородина, виноград. Цьогоріч ювілярка зібрала чималий врожай яблук, то волонтерами передала надлишок на фронт.

Популярне

Схожі статті

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.

Цей рецепт вартий міжнародної нагороди: фарш з овочами у тонкому тісті роблю в рази швидше ніж пельмені

У світі кулінарних відкриттів іноді з'являються такі рецепти, які вражають своєю простотою та смаковими властивостями настільки, що здається, ніби вони заслуговують на міжнародну нагороду.