Занадто чесне фото Ані Лорак наврядчи сподобається навіть коханому іспанцю: красу замінили набряки

45-річна співачка з українським корінням Ані Лорак робить все, щоб здаватися молодшою. Та вік не приховати ні за пластикою, ні за товстим шаром косметики.

Ані Лорак – співачка з України, яка з 2014 року живе і працює в росії. Навіть початок повномасштабної війни не став причиною для Кароліни не працювати у країні-агресорці. Після початку війни Лорак взяла невелику паузу у кар’єрі і на півроку зникла з інфопростору. Та зараз співачка активно гастролює по росії, дає інтерв’ю і знімається у російських шоу. Ані Лорак зробила свій вибір, обравши російські рублі.

Ані Лорак показала, як в країні по сусідству з неї здувають пилинки
45-річна Ані Лорак показала, як виглядає без фотошопу

Варто відзначити, що колись Ані Лорак вважали однією з найкрасивіших співачок шоу-бізнесу. Тендітна, струнка і з виразними рисами обличчя – саме такою була Ані Лорак. Та з роками зовнішність Кароліни почала змінюватися. Ближче до 40 років співачка почала активно себе удосконалювати у пластичних хірургів. Ані Лорак зробила собі пишний бюст, ринопластику і збільшила губи. Зараз співачка регулярно робить підтяжку обличчя і це дуже помітно.

Всі пластичні операції Ані Лорак: збільшення бюсту
Ані Лорак до та після пластики

На останніх знімках Лорак помітно, що на її обличчі суцільні набряки. Та і сама артистка візуально стала пишнішою.

45-річна Ані Лорак показала, як виглядає без фотошопу

При цьому Ані Лорак не публікує в Мережу знімки, де вона без макіяжу. Кожне фото артистки у її Інстаграм-блозі оброблене і вона там “при повному параді”. Ані Лорак вже багато років не наважується показати, як вона виглядає в реальному житті без фотошопу та макіяжу.

До слова, зараз Ані Лорак будує нові стосунки з іспанцем на ім’я Ісаак Віджраку. Це перший чоловік, якого співачка представила публіці після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу у 2019 році.

Ісаак Віджару має неєвропейську зовнішність і цікаву сферу діяльності. Чоловік позиціонує себе як духовного цілителя, майстра з йоги та медитацій.

Коханий-іноземець Ані Лорак показав, як ніжиться зі співачкою у ліжку і зізнався їй в коханні
Як виглядає новий бойфренд Ані Лорак

Ані Лорак запевняє, що саме з цим чоловіком вона відчула себе жінкою. За словами артистки, всі її попередні стосунки були токсичними і лише Ісаак їй показав, якими можуть бути відносини між закоханими.

Популярне

Схожі статті

Продавці вже ховають від мене капусту та горошок: готую цей ситний та корисний салат по 2 рази на день

Цей рецепт салату з капусти дуже простий, та поєднання інгредієнтів у ньому дуже вдале. Страва виходить соковитою, ситною і не позбавлена свіжості.

Заспівав у клубі з кросівкою на голові: репер Потап показав, як розважається у Німеччині з новою солісткою

Все частіше український репер Олексій Потапенко потрапляє в публічні скандали. Нещодавно Потап виступив перед публікую з кросівкою на голові, через що отримав гнівні коментарі від глядачів.

Подала цю страву на стіл та здивувала всіх гостей: курячі стегенця, запечені з апельсинами. А пахне як!

Приготувати золотисті на ароматні курячі стегенця можна взявши стиглі апельсини та маринад на основі апельсинового соку. Мʼясо виходить ніжним, дуже смачним та просто тане у роті.