Що вона зробила з обличчям: шанувальники Алли Пугачової обурені виглядом Примадонни на нових фото

Примадонна розкриває свою природну красу: Алла Пугачова на фото зачаровує прихильників. Дізнайтесь, як Пугачова виглядає без макіяжу. Реакція Максима Галкіна на коментарі фанатів дружини.

Допис Примадонни Алли Пугачової у соціальній мережі став справжнім відкриттям для її прихильників. Відома російська співачка, народна артистка СРСР, розкрила перед фанатами своє природне обличчя, публікуючи фотографію “без прикрас”.

На своїй сторінці в Instagram, Примадонна звернулася до своїх читачів із таким повідомленням:

“Багато хто хоче побачити мене без макіяжу, так сказати без прикрас. Задовольняю вашу цікавість, але не забувайте, що у квітні мені стукне 69 років.”

Ця публікація викликала хвилю захоплення та підтримки в коментарях. Фанати Примадонни не втомлюються виражати своє захоплення природною красою Алли Пугачової.

У одному з дописів Максим Галкін, чоловік Алли Пугачової, також поділився фото. Він опублікував відверте фото своєї дружини, яка засмагала. Підписавши публікацію коментарем:

“Кохана засмагає. Зняв нишком – не любить, коли її фотографують.”

Алла Пугачова засмагає
Алла Пугачова засмагає

Примадонна продовжує залишати своїх прихильників в захваті, демонструючи чудову зовнішність, не зважаючи на вік. Під дописом можна прочитати такі коментарі: “Красуня!”, “Ви завжди надихаєте”, “Неперевершена”, “Так тримати, здоров’я вам!”. На фотографії видно розкішну фігуру та підтягнуту шкіру, що також стало об’єктом обговорення серед шанувальників.

Нагадуємо, що Аллу Борисівну підозрюють у надмірному використанні ботоксу та інших методів омолодження, але це не заважає їй залишатися іконою стилю та справжньою легендою російської музичної сцени. Знімки Алли Пугачової без макіяжу дають зрозуміти, що справжня краса починається з внутрішньої гармонії.

Популярне

Схожі статті

Беру курку та помідори і готую геніальний салат: оригінальний рецепт з доступних продуктів на свято

Приготуйте цю страву один раз і ви будете робити її постійно. З найпростіших продуктів виходить оригінальний салат, який з легкістю стане зіркою святкового столу.

Злата Огнєвіч зробила огляд на купе потягу Дніпро-Хелм: в Укразалізниці як в п’ятизірковому готелі (ФОТО)

Відома українська співачка Злата Огнєвіч на своїй Інстаграм-сторінці розповіла, як подорожувала на потязі міжнародного сполучення. Зірка показала купе та провела огляд.

Найкрасивіша дружина українського шоу-бізнесу: кохана Діми Комарова одягла кофтинку з прозорої тканини

Дружина телеведучого-мандрівника Дмитра Комарова Олександра Кучеренко вразила публіку виходом у розкішному вбранні. Недарма у 2016 році дівчина отримала титул "Міс Україна".