Хюррем впізнали, а поруч хто? Зірка “Величного століття” Мер’єм Узерлі показала турецького батька: як султан

Роль улюбленої наложниці султана Сулеймана принесла актрисі турецько-німецького походження Мер'єм Узерлі міжнародну славу. За життям акторки слідкують мільйони прихильників.

Красуня з яскравою зовнішністю і з рудим волоссям зараз одна з найвідоміших актрис і в Україні. Мер’єм Узерлі знялася в десятках кінокартин та світову славу їй принесла роль Хюррем Султан у легендарному серіалі “Роксолана”.

Після прем’єри перших серій серіалу у Туреччині Мер’єм Узерліі стала всенародною улюбленицею. Після того, як серіал почали транслювати за кордоном, вона здобула цілу армію фанатів по всьому світу. Люблять Узерлі і в Україні. На зірку серіалу по-справжньому обрушилася слава та визнання — вона отримала півтора десятки різних нагород, включаючи статуетку “Золотий метелик”, звання “Зірка року”, телевізійну премію Анталії.

Якою була у Величному столітті та як змінилась після актриса Мер'єм Узерлі
Мер’єм Узерлі у “Величному столітті” і в реальному житті

І хоча зйомки серіалу вже давно завершені, прихильників у рудоволосої акторки не зменшується. Зараз за її життям в Інстаграмі спостерігають майже 8 мільйонів фоловерів з усього світу.

Нещодавно у своєму Інстаграм-блозі Мер’єм Узерлі вирішила привітати свого тата з днем батька і оприлюднила серію його знімків. Батько акторки – турок на ім’я Хюсейн. Чоловік високий, статний і дуже імпозантний, навіть у поважному віці. Крім того, помітно, що Мер’єм Узерлі дуже схожа на свого батька.

Зірка Величного століття Мер'єм Узерлі показала турецького батька
Зірка Величного століття Мер’єм Узерлі показала турецького батька
Зірка Величного століття Мер'єм Узерлі показала турецького батька
Зірка Величного століття Мер’єм Узерлі показала турецького батька

Користувачі Мережі засипали зіркового тата компліментами.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Молоденька Хюррем… А поруч хто?”;
  • “Імпозантний чоловік”;
  • “Ну прямий султан”;
  • “От у кого Хюррем така красуня, вся у батька”;
  • “Такий чоловік може справити враження, прямо Джеймс Бонд”.

Нагадаємо, Мер’єм Узерлі народилася у турецько-німецькій сім’ї. Мама акторки німкеня, а батько турок. Дитинство і юність Узерлі проходили у Німеччині. На момент зйомок серіалу “Величне століття” Мер’єм Узерлі погано знала турецьку, адже в житті говорила німецькою і лиш зрідка батько її вчив своєї мови. Та це не стало перепоною для зйомок серіалу, навіть навпаки. Героїня Узерлі була слов’янкою, яку викрали татари, потім вона потрапила до султана Сулеймана  і стала його наложницею. Акцент, з яким говорила Узерлі турецькою, додавав її персонажу правдивості.

Популярне

Схожі статті

Цю смакоту обожнюють всі, тому готую багато: шаровий салат-тортик із куркою. Смачний та неймовірно ніжний

Рецепт ніжного салату-торта з копченою куркою, картоплею та сиром дуже просто приготувати на своїй кухні. Ця смакота вам обов'язково сподобається!

Сирне тісто з картопляною начинкою: традиційні пиріжки більше не роблю — родина запевняє, що так смачніше

Як приготувати випічку, щоб не витрачати багато часу на тісто? Сьогодні ми запрошуємо вас відкрити для себе новий варіант улюбленої класичної страви — пиріжки з сирного тіста із картоплею.

Щаслива Наталя Могилевська замилувала відео з маленькою донькою: солодощі, перший велосипед і рожеві ведмеді

Наталія Могилевська розчулила кадрами зі своєю донькою Софією, якій виповнилось 4 роки, а також показала, як влаштувала день народження для маленької іменинниці.